Całuski dla Andrzejka i Vikusi!!!!! Mamusie bądźcie dumne dzieciaczki macie prześliczne
Indigo gratulacje z okazji zakończenia najważniejszej misji życia Teraz już możesz czekać na malucha po drugiej stronie bez obaw
Witam wszystkich. Gratulacje awansików i przepięknych Dzidziusiów. Mnie to się wydaje że jeszcze taki kawał czasu przede mną, no i mnie niepotrzebnie jakieś głupawe doły łapią
Dla Vikusi i Andrzejka I ogromne :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Indigo, gratuluję wypełnienia miscji specjalnej
A wszystkim swiętującym i awansującym
Linka Ha1981, nie łap dołków. Niedługo będziesz miała swoją pięknośc przy sobie.
Ja też mam dziś małe święto. Byliśmy dziś u lekarza i okazało się, że niepotrzebnie mnie wcześniej nastraszyli, że Malutki jest chory. Dziś Pani doktor po dokładnym badaniu stwierdziła, że Kacperek jest zdrowiutki.
Wisienko cieszę się razem z Tobą
Powiem Ci, ze jak ostatnio szłam na USG byłam tak sparalizowana, ze o niico się nie zapytałam lekarza, bo się bałam, ze coś złego mi powie wiem tylko tyle, ile nam lekarz komentował.
A mi kilka dni temu Pani technik, która robiła mi USG powiedziała mi, że podejrzewa, że mój Maluszek ma rozszczep podniebienia. I od czwartu chodziłam w niepewności i się zamartwiałam, dopiero dziś Pani doktor jeszcze raz zrobiła mi USG i powiedziała ze wszystko jest w porzadku. Dla całkowitej pewności idę do jeszcze innego lekarza 5.06 ale i tak bardzo się cieszę bo wierzę ze na prawdę mój Kacperek jest zdrowy jak rybka. A tamta Pania technik jak kiedys spotkam to jej chyba normalnie....
Wisienko powinnaś zgłosić to do tej kliniki, co i jak się stało i powinni tym się zająć, oczywiście nakrzycz na nich i nie czekaj ani chwilki dłużej, powiedz jak to popsujes im opinie i będą płakać.
Uwież mi tutaj to pięknie działa.
Ale oczywiście najważniejsze, że maleństwo jest zdrowe, a ty wybieraj się na ryneczek i zakup sobie wiele ważywek i owocków, bo nóżki z rączkami powyrywam.
Witajcie z ranka :)
Wisienko idż dla pewności jeszcze na to drugie usg..., a tamtą Panią technik omijaj wielkim łukiem
ale i tak napewno malutki Kacperek jest zdrowiutki. :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
a z okazji 61 dni stawiam i