witajcie kochane! u nas wreszcie zapowiada sie ladny dzionek!(z tym ze nie koniecznie, bo ostatnio pogoda plata nam straszne figle...)
Kasia3, koniak powiadasz...hmmm.... moja tesciowa ma bardzo czeste bole glowy, ale nie wiem czy jej proponowac taki trunek...

a co do twoich wizyt na teterkach, to było by nam bardzo milo gdybys nas odwiedzala czesciej
ja dzisiaj mam popoludniowa wizyte kontrolna u lekarza z wiktorkiem... tylko wazenie i mierzenie, bo ze szczepionkami mamy na razie spokoj...
musze tez odwiedzic ubezpieczalnie

w celu przedluzenia ubezpieczenia zdrowotnego...

i moze zaliczymy po drodze park... bo te trzy miejsca sa niedaleko siebie
natashka, a jeszcze mnie ciekawi, co ci lekarze twierdza na temat tych bolow glowy... jesli mozesz, to napisz cos o tym prosze...
wiecie... mnie jakis czas temu tez okropnie bolala glowa...ale zaczelo sie to od dnia, kiedy dowiedzialam sie, ze moja kolezanka ze szkoly sredniej zmarla (w wieku 19 lat) na krwiaka w mozgu...wtedy tak jakos sie tym strasznie przejelam... i zaczelam sie zastanawiac, czy z moim mozgiem wszystko jest w porzadku... i prawie codziennie bolala mnie strasznie glowa... teraz juz wszystko jest ok. glowa boli mnie raz na miesiac lub jeszcze rzadziej...