hej
czy wy spania nie macie!?????
ja wstaje jak normalny czlowiek kolo poludnia...
a tu juz tyle stronek natrzaskanych
w koncu spie po 11-12 godz i jestem happy... u mnie na szczescie sen przebiega spokojnie i bez porblemu... brzuszek nie przeszkadza i ogolnie super nocki mijaja... tylko siusiu ale to rzadko 1-2 razy... i od razu zasypiam...
musze spac na zapas.... bo uwielbiam....
lucy ja tez zapalu do sprzatania nigdy nie mam wiec jak sie zacznie to bede sie bala... zblizajacego sie porodu.... hihi
madziu a ty kochana nie masz sie co bac... ciaza donoszona.. i juz niedlugo bedziesz sciskac marcinka a my bedziemy ci zazdroscic...!!! i wcinaj truskawki ile sie da... ja mam sernik z truskawkami i zrobie tez truskawki ze smietana... mniam mniam... hihi
szkoda ze te nasze ang nie sa takie slodziutkie i pyszniutkie jak w polsce... pewnie
maja duuuzo chemii...
alinko sukieneczki slodziutkie.. szok, ze takie sliczne ubranka potrafisz uszyc
szczesciara z ciebie
kamilko ja wlasnie szukam takiej chusty,,, strasznie chce ja kupic... ale nie wiem czy lepsza jest taka szmaciana czy cos a la torba.... na tutejszym e bayu nie znalazlam ciekawej.... a na allegro bardzo popularna jest ta
http://www.allegro.pl/item198270609_car ... mnie_.html
i o dziwo taka tania... bo oryginalnie kosztuje ok 180zl
a my mamy rocznice 27 licpa... mam nadzieje, ze do tej pory bede juz sprawna i wyjdziemy gdzies sami.... zostawiajac bąbęlka z moja mamcia..
aniu super pomysl z tym tygryskiem.... hihi tutaj taka przyjemnosc to nieduzy wydatek.... wiec napewno wujcio zakupi z przykemnoscia hihi
prezenick tez spoko... ja szukam dla A od dawna.... ale nie ma takich jak chce... wsystkie takie male... hihi dzis bede w takim sklepie gdzie jest wszsytko roznych firm itd wiec moze cos wreszcie bedzie.... hihi
dzis o 17.20 mam wizyte u lekarza.. dowiem sie co wynikami.... na tarczyce, wymaz i mocz.... trzymajcie kciuki
frydza
jasnie pani czeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaammmmmmyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na LUCJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!