Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

30 maja 2007, 16:22

Jasnie Pani duzo seksu to urodzisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_smiechbig: :064: :520: :621: :723: :585: :585: :585: :579: :509: Lucy Ty jednak jestes dobra dziewucha skoro tak sie dogadujesz z teściowa :ico_smiechbig:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 maja 2007, 16:23

fela nie dobijaj mnie z budową. Jakby byly fundamenty to bym wam do gory ze szczescia skakala. Na razie trwa zamawianie materialow. Ale troche ciezko bo ciagle w pracy jestem a maz sie nie nadaje do tego. Tak ze chce wziac urlop w przyszlym tygodniu i zamowic juz wszystko.

Co do zebow Tomkowi bardzo pozno wyszly pierwsze za to teraz juz pewnie tez ma z 16 nie wiem dokladnie bo nie pozwala zagladac.

Jak bylam w ciazy to z P 2 miesiace bylam w anglii to byl najwspanialszy okres w moim zyciu. Ale mimo to nie chcialabym w anglii na stale byc. Na wakacje tak lub w odwiedziny. Tak ni z gruchy ni zpietruchy to mowie bo mi sie przypomnialo jak madziarka to tk maxa idzie.

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

30 maja 2007, 16:25

Kasik jesli to byla kolka to Ci współczuje bo jak mojej siory córka miała kolki to my razem z małą ryczałyśmy, tak miała kazdego dnia o tej samej porze, to nie był płacz tylko straszny płacz :ico_placzek:

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

30 maja 2007, 16:34

kasik wspolczuje,to chyba najgorsze co moze byc kiedy dziecko placze w niebo glosy a ty nie wiesz co mu jest i jak pomoc,biedna Vikusia.nie mam pojecia jak wygladaja kolki bo konrdo na nie nie cierpial,ale julie pisala ze do mleka dodawala cos od kolek i od tamtej pory zniknely.
dodajesz cos antykolkowego???

[ Dodano: 2007-05-30, 16:45 ]
a madziorka dla mnie podoba sie ta druga,pierwsza za bardzo torbe podrozna mi przypomina :ico_oczko: .a ta druga ma wiecej funkcji tak wiec bardziej praktyczna.
myslisz ze bedziesz tego uzywac???nie wiem ja nie mialam zadnych nosidel...wiem ze fajne sa te rzeczy dla dzieci i mozna by kupowac wszystko na maxa,ale czy warto i czy bedzie sie tego uzywac...urodzisz na lato to fajniej malenstwo w wozku polozyc a nie pocic w tej chuscie a potem bedzie juz duze i ciezkie i swiata ciekawe.moze te nosidelka co mozna z twarza do przodu dziecko posadzic bardziej funkcjonalne...
mam nadzieje ze nie wkurzysz sie ze wyrazilam swoja opinie.... :ico_oczko: sama kupilam kilka rzeczy ktorych potem bardzo malo albo wcale nie uzywalam i tylko wywalilam pieniadze.

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

30 maja 2007, 16:47

Tort Mayci
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

30 maja 2007, 16:48

kasik infacol u nas naprawde podzialal.. nathan mial kolke raz i mnie wystarczylo.. naprawde wspolczuje biedna vikusia :ico_pocieszyciel:
jasnie pani w hiszpani sa cudowne ubranka dla dzieci i zabawki niech ci maz nakupuje ile sie da takie kolorowe cudne...!!!!
moja siostra mi przywiozla jak sie natus urodzil bo ona mieszka w barcelonie hihi zakochalam sie w tych ubrankach bo powiem ze polskie mi sie wcale nie podobaly w pl nic natkowi nie kupilam ale moze to w czestochowie takie mieli dziwactwa :ico_noniewiem: ja sie nie moge juz doczekac tego wrzesnia jak pojedziemy do hiszpanii bo nakupie tony rzeczy!!!!!
kurcze kasia ja z praca tezs nie wiem co i jak cisza nikt mi nie odpisuje nie oddzwania jakas paranoja maja mi dac znac jak bedzie wszystko skom pletowane widocznie nie jest a kiedy bedzie to ja nie wiem ...mam jzu dosc szczerze...bleeee dlatego nawet nie mysle ciesze sie ze mam czas dola natka bo ten teraz ma tyle energii ze ja wieczorem po zabawach padam na buzienke :ico_haha_01:

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

30 maja 2007, 16:49

pokoik i prezenty czekaja
Obrazek

julie_377

30 maja 2007, 16:50

i tylko s. nie moze mnie na sex dobudzic hihihi
delkfina fiu fiu kurde niezle....ja przy to bie to len jestem i zadna tam pan i domu hihihihi
madziorka ja tez dzis w tk bylam al taka popgoda ze nawet mi sie nic kupi nie chcialo o dziwo
jutro pensja to sie sama wybiore do solarium i fryzjera wiec i moze o jakis sklep zachacze kurcze w sumi8e ta moja praca nie zla hihiiihi zero godzin a kasa jest no ale jak tak dalej pojhdzie to nic nie bedzie :ico_placzek: no i latajac bede miec ciut wiecej niz to kieszonkowe :ico_puknij:

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

30 maja 2007, 16:50

Obrazek

[ Dodano: 2007-05-30, 16:51 ]
Obrazek

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

30 maja 2007, 16:52

kasik wspolczuje...biedna mala :ico_olaboga: a mnie cos krzyz i brzuch od tego sprzatania rozbolal...ide sie polozyc na chwile,mam nadzieje,ze przejdzie ....

[ Dodano: 2007-05-30, 16:54 ]
delfinka slicznie to zorganizowalas :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-05-30, 16:55 ]
przepieknie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Pozostałe”