ja juz po pracy, kuba wybyl do moich rodzicow, pewnie chccial cos sobie podjeść, bo ja mu serwuje glodowe racje, no nie lubie gotowac i juz
Gosia, w tej swietlicy to mam caly etat, od 16 do 19:30, bo to jest świetlica środowiskowa przy szkole podstawowej. ale to, jak dla mnie za malo, caly dzien siedze w domu, wiec i etat w przedszkolu by mi sie przydal, bo to tylko 25 godzin, a w zerowce to nawet 22. zlozylam papiery juz wszędzie i nawet mam diwe oferty, od wrzesnia na pewno sie gdzies zalape, bo ja jestem kobieta pracująca
DELFINA, az mi oczy wyszly

powinnas sie zająć profesjonalnie organizowaniem przyjęć dla dzieci

Maya będzie zachwycona!!!

ciocia kasia życzy jej duuzoo zdrówka!

nie martw sie, szybko wyzdrowieje
fela, mi ez wstyd, ze jestem leniwa i nawet dziecku nie potrafie wyjasnic do czego sluzy nocnik

ostatnio latala troche bez pieluchy to\mi narobila na panele i tyle, nic nie bylo po niej widac, ze chce siusiu, bo na kupke to chodzi za drzwi i tam stęka, ale o stękaniu na nociku na razie nie ma mowy

no, ale lenka sie z konrado dobrała
martuchafrost, nie moge sie doczekac zdjęc twojego brzucholka!!!
kasi.k, ale mi szkoda waszej Vikusi

mam nadzieje, ze specyfiki na kolke pomogą

trzymaj sie mamuska!!!
julie_377, ale oni maja jakis ostateczny termin, zeby cie powiadomic o tej pracy? ile tak mozesz w niepewnosci czekac?
lucy23, jak ladnie poprosisz to moze Delfina zrobi taki roczek twojemu maleństwu?

ja juz na kolana padam i balagam o taki kolorowo-baloniasty pokoik i super tort na 2 roczek Lenosłwy
madziorka na tvn style jest taki program, mamo to ja, czy mamo juz jestem, jakis czas temu bylo o tych chustach, podobno nie są dobre dla kręgosłupu dziecka i trzeba naprawde miec dużą wprawe by dziecko prawidlowo w nich ulożyc, na pewno nie nadają sie na dluzsze spacery. poczytaj moze o tym jeszcze, bo szkoda kasy wydac, jak to sie okaze niepotrzebne