DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

30 maja 2007, 16:56

Napiszcie czy ten tort moze byc? Czy wyslac Kube jutro po kupny? Nie wyszedla tak jak chcialam, bo Maya chora :ico_chory: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: .
W nocy miala goraczke, a teraz ma taki katar ze hej :ico_placzek: :ico_olaboga: .
A tak planowalam te urodzinki :ico_olaboga:
Moje kochanie chcialo nam zrobic niespodzianke, jutro ma wolne, chcial nas do Legolandu zabrac :ico_placzek: , ale w tej sytuacji siedzimy z naszym chorowitkiem w domu :ico_placzek:
No nic tylko :ico_placzek:

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 maja 2007, 17:20

Delfina sliczny tort, wspaniały, naprawdę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale masz kobie totalent :ico_brawa_01: a pokój superasny :ico_brawa_01:

A ja dałam wczoraj Viki Infacol ale chyba bez efektu :ico_olaboga: Tylko, że jak dla mnie, to ona nie bardzo miała kolkę... tzn.ja się nie znam, ale ona miała miekkki brzusio, prukała bez problemu i nie spinała sie :ico_noniewiem: tylko własnie ten płacz był przeokropny, który z turdem udało nam się uspokoić a za 5 minut juz płakała z powrotem... no i nie chciała jeść :ico_olaboga: zobaczymy co będzie dzisiaj...

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

30 maja 2007, 18:38

Kasik to na bank kolka jesli bedzie ci plakac dzis tak samo jak wczoraj :ico_olaboga: a kropelki mało pomagają, ale ten masaz co w szkole rodzenia uczą pomaga :ico_olaboga:
Delfina a Ty z zawodu jakas plastyczka jestes czy co????? :ico_szoking:
pokój piękny :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

30 maja 2007, 18:39

delfinka :ico_szoking: :ico_szoking: ty sama tego torta zrobilas ???????? to ja jestem pelna podziwu :ico_szoking: bo ja sie zastanawialam w jakiej cukierni takie cudo kupilas,bo ja nigdy takiego ladnego nie widzilam :ico_szoking: a jak ty sama,to juz w ogole jestes dla mnie mistrzem :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-05-30, 18:40 ]
ale sie kobieto postaralas :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja nigdy takiego roczku nie widzialam he he szok normalnie :ico_szoking:

fela
Już śmiało chodzę po forum!

30 maja 2007, 18:49

delfinka tort fajowy,masztalent...na drugie urodzinki konrada zamawiam u ciebie :ico_oczko:

julieja tez z konradem padam i tak jak u ciebie p na sex mnie nie moze dobudzic :ico_oczko: :ico_haha_01: :-D
wczoraj mi nie uszlo bo wstalam zobaczyc co u ilony a tu kasce skleroza sie odezwala :ico_oczko: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

30 maja 2007, 19:13

Witam dziewczyny :ico_haha_02:
DELFINA, przepieknie to urzadzilas :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a torcik jak najbardziej moze byc przesliczny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum

30 maja 2007, 19:21

ja juz po pracy, kuba wybyl do moich rodzicow, pewnie chccial cos sobie podjeść, bo ja mu serwuje glodowe racje, no nie lubie gotowac i juz :-D

Gosia, w tej swietlicy to mam caly etat, od 16 do 19:30, bo to jest świetlica środowiskowa przy szkole podstawowej. ale to, jak dla mnie za malo, caly dzien siedze w domu, wiec i etat w przedszkolu by mi sie przydal, bo to tylko 25 godzin, a w zerowce to nawet 22. zlozylam papiery juz wszędzie i nawet mam diwe oferty, od wrzesnia na pewno sie gdzies zalape, bo ja jestem kobieta pracująca :-D
DELFINA, az mi oczy wyszly :ico_szoking: :ico_oczko: powinnas sie zająć profesjonalnie organizowaniem przyjęć dla dzieci :ico_oczko: Maya będzie zachwycona!!! :ico_brawa_01: ciocia kasia życzy jej duuzoo zdrówka! :ico_oczko: nie martw sie, szybko wyzdrowieje :ico_chory: :ico_oczko:
fela, mi ez wstyd, ze jestem leniwa i nawet dziecku nie potrafie wyjasnic do czego sluzy nocnik :ico_oczko: ostatnio latala troche bez pieluchy to\mi narobila na panele i tyle, nic nie bylo po niej widac, ze chce siusiu, bo na kupke to chodzi za drzwi i tam stęka, ale o stękaniu na nociku na razie nie ma mowy :ico_oczko: no, ale lenka sie z konrado dobrała :ico_haha_01:
martuchafrost, nie moge sie doczekac zdjęc twojego brzucholka!!! :ico_ciezarowka:
kasi.k, ale mi szkoda waszej Vikusi :ico_noniewiem: mam nadzieje, ze specyfiki na kolke pomogą :ico_noniewiem: trzymaj sie mamuska!!!
julie_377, ale oni maja jakis ostateczny termin, zeby cie powiadomic o tej pracy? ile tak mozesz w niepewnosci czekac?
lucy23, jak ladnie poprosisz to moze Delfina zrobi taki roczek twojemu maleństwu? :ico_oczko: ja juz na kolana padam i balagam o taki kolorowo-baloniasty pokoik i super tort na 2 roczek Lenosłwy :ico_sorki: :-D
madziorka na tvn style jest taki program, mamo to ja, czy mamo juz jestem, jakis czas temu bylo o tych chustach, podobno nie są dobre dla kręgosłupu dziecka i trzeba naprawde miec dużą wprawe by dziecko prawidlowo w nich ulożyc, na pewno nie nadają sie na dluzsze spacery. poczytaj moze o tym jeszcze, bo szkoda kasy wydac, jak to sie okaze niepotrzebne :ico_noniewiem:

fela

30 maja 2007, 19:35

ja tez nie lubie gotowac.i robie to tylko po to aby przezyc.w weekendy to juz kompletnie nic nie gotuje zawsze cos sobie zamowimy a dla konrada klopsiki w sosie pomidorowym w puszce wyczailam i bardzo je lubi.w sobote z makaronem i warzywkami je dostaje a w niedziele z ziemniaczkami :ico_oczko: :ico_haha_01: i obiad z glowy :-D :ico_haha_01: ale caly tydzien cos tam pitrasze.o jeny ale sie rozpisalam o tym gotowaniu jak by to moja pasja byla :ico_haha_02: :ico_haha_02:

a co do sikania to konrad zrobi na stojaco siku do nocnika jak mu podstawie,tylko zadko to robie :ico_wstydzioch:

tak sie dzisiaj nudze ze caly dzien na necie prawie siedze az mnie plecy bola :ico_noniewiem: pawel poszedl z konradem na spacer a ja mialam za praca sie po necie porozgladac...i co robie na tt pisze :ico_noniewiem: uzaleznienie totalne

kaasiaa79

30 maja 2007, 19:45

fela, my jak juz cos zamowimy to tylko pizze, ale wiecej niz raz w tygodniu to kuba nie strawi, wiec musze wysilac mózgowniece i gotowac :-D troche to szumnie nazwalam, bo ja po prostu odgrzewam :ico_haha_01: i musze tak podawac na talerz, zeby na moje wyglądało!

dziewczyny, w przyszlym tygodniu mamy 6 rocznice slubu, w sobote, co ja mam mu podarwoać? oprocz siebie oczywiście :-D tak mysle o jakiejs książce o ryubkach akwariowych, tylko nie wiem, czy zdąże przez net zamowic :ico_noniewiem: a moze co innego?

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

30 maja 2007, 19:50

Kasia no oprocz seksownego wulkanicznego seksu, podaruj mu cos o czym marzy, czym Go zaskoczysz :-D a Ty chyba jestes jedyna kobieta, ktora Go tak dobrze zna i wie czego On pragnie jako prezentu,
6 lat???? ojejku :ico_olaboga: :ico_brawa_01:
a co do sikania to konrad zrobi na stojaco siku do nocnika jak mu podstawie,tylko zadko to robie
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Wróć do „Pozostałe”