lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

30 maja 2007, 19:51

kasia super pomysl z ta ksiazka,bo skoro ma juz to swoje akwarium,to napewno bedzie czytal z zapartym tchem ... :-D z moim to nie ma problemu ,bo on ostatnio zrobil sie kinomaniak i filmy zbiera :-D uwielbia tez cd ,szczegolnie z depeche mode,ale juz ma chyba wszystkie he he ... a teraz marudzi,ze nie ma portfela hi hi aha i ma manie na jakies stare ludy i wszystko o egipcie he he ...

kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum

30 maja 2007, 19:52

martuchafrost, ja tez sie czasami dziwie, ze tyle z tym wędkarzem wytrzymałam :ico_oczko: moj małżonek to jedna wielka chodząca pasja, on sie wszytskim interesuje, ale ostatni hit to akwarium, ccialabym mu radośc duzą sparwic, bo kubus sie cieszy jak dziecko z prezentow :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 maja 2007, 19:52

caly dzien przespalam, chyba na zapas mi sie tak zachcialo... :ico_haha_01: i nic, nie ma tych wczorajszych skurczow, ani nic inego co by porod zapowiadalo. falszywy alarm, a juz sie tak cieszylam. chyba sie nawet do piatku nie wyrobie. teraz sobie pomyslalam, ze moze to przez te lekki, ktore mi gin dal na zamkniecie szyjki macicy jak do UK w 36 ygodniu lecialam.. moze to byc...
fela jak sie do piatku nie wyrobie to w d... mam i sama pojde na porodowke, nie chce tam nikogo z rodziny. jak maz nie moze to se sama poradze. jasnie pan sie nawet troche zaczol przejowac, ze mnie sama zostawia i zaproponowal, ze kaze sie siostrze na czas jego nieobecnosci do mnie przeprowadzic, ale co mi da pomoc 19-latki, jeszcze bym musiala wszystko kolo niej robic, bo pewnie nawet by sobi sama sniadania nie zrobila, bo by nie wiedziala, czy moze. jak jej siostra byla u nas w UK na miesiac o nic nie jadla jak nikogo w domu nie bylo. tylko to co jej przygotowalismy, a potem mamie powiedzial, ze wstyd jej bylo nas obzerac. :ico_puknij:
a ta praca mojego meza to raczej na stale bedzie juz, wiec do UK raczej nie wracamy, ale jeszcze sie wszystko zobaczy
julie niestety moj maz to antytalent zakupowy i chociaz sie deklaruje, ze cos kupi dla dzidzi w barcelonie to pewnie to bedzei piwo dla siebie :-D
kasi.k jak zaczelas opisywac objawy to od razu wiedzialm, ze to kolka (to jednak cos sie tam znam i Łucja jednak przy mnie nie zginie :-D ). mama mowi, ze niekoniecznie musi byc do tego twardy brzuch.
kasiaa powodzenia z praca, a poki co masz czas uczyc Lenia nocnikowana :ico_oczko: pamietam jak moja babcia uczyla mojego brata, to zawsze rano jak wstal i mu jeszcze zimnawo bylo to wlewala do nocnika troszke goracej wody, sadzala go na nocniku i owijala kocem. on tak potrafil 2 godz siedziec :-D . i nigdy nie wstawal, poki w nocniku nie zostawil niespodzianki :ico_oczko:
madziorka ja tez do tej chusty przekonania nie mam, nie wiem dla czego, moze tak jak fela jestesem przeciwikiem zbednych zakupow... mam wozek...

kaasiaa79

30 maja 2007, 19:54

lucy23, to bardzo fajnie jak facet sie czyms interesuje, ja to w kubie bardzo lubie :ico_oczko: tzn., lubie dopoki za duzo mnie te zainteresowania nie ksztują :-D

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 maja 2007, 19:56

kaasiaa79, latwiej pojsc do zoologicznego i mu kupic taaaaaaaaaaka rybe :-D , tylko dowiedz sie najpierw co on tam ma w akwarium, zeby sie nie okazalo, ze zamiast nowych rybek dla Kuby zafundowalas starym rybkom zywy pokarm :-D

kaasiaa79

30 maja 2007, 19:57

Jasnie Pani :), zastrezlilas mnie babci pomyslem na nocnik :ico_oczko: :ico_brawa_01: odpoczywaj mamuska ile sie da! ale małolaty sobie na glowe nie bierz! sama dasz rade, na pewno! :ico_oczko: ale to baardzoo milutko, ze mąż sie tak martwi i przejmuje!
oj cos czuje, ze ty w szpstalu wszystkich do poinu ustawisz :-D

[ Dodano: 2007-05-30, 19:57 ]
Jasnie Pani :), :ico_smiechbig: prawdopodobnie bym tak wlasnie zrobila :-D

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 maja 2007, 20:13

oj cos czuje, ze ty w szpstalu wszystkich do poinu ustawisz
wlasnie nie moge, bo mama mi zabronila wstyd jej w szpitalu przynosic :-D , ale za to pracuja tam jej kolezanki, to beda inaczej na mnie patrzec :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2007-05-30, 20:14 ]
Jasnie Pani :), prawdopodobnie bym tak wlasnie zrobila
tak podejrzewalam, dlatego ci z rada pospieszylam, ja stara akwarystka jestem, to sie pytaj jak czegos nie wiesz :ico_oczko:

kaasiaa79

30 maja 2007, 20:30

Jasnie Pani :), naprawde sie znasz na rybkach akwariowych??? to moj mąz ma na pweno kilka pytan, bo mnie te ryby w ogole nie interesują, dopoki mało żrą i nie trzeba na nie kasy wydawac :-D tak myslalam, ze cie mama ustawi przez wyjazdem do szpitata :ico_oczko: no i zawsze to lepeij jak kogos masz znajomego, bedziesz sie bezpieczniej czula :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 maja 2007, 20:36

dopoki mało żrą i nie trzeba na nie kasy wydawac
takich cudow nie ma :-D akwarium to zawsze wydatek. pytaj jak czegos nie wiesz, z tym, ze ja sie zawsze w mordercach a nie w ozdobnych specjalizowalam

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 maja 2007, 21:03

kasiu ja tez ogladalam ten program i owszem lekarz nie polecal, ale chodzilo o nosidelko a chusty to inna sprawa... ja slyszalam same superlatywy.... i w szoku jestem :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

a propos prezentu na rocznice slubu... to moj A i mysle ze twoj niewyzyty ogier rowniez.. najbardziej sie cieszy z sexi bielizny ... i tym sposobem zyskujesz nowy komplecik dla siebie i radosc polaczona z dzika rzadza... dla mezulka. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

kasik tam mi szkoda twojej malej i ciebie... mam nadzieje, ze ta kolka szybko minie... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

delfinka w pelni zgadzam sie z dziewczynami.. jestes super!!!!! taka mama to marzenie!!! torcik najpiekniejszy jaki widzialam,,, i pokoj tez sliczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale maya bedzie szzcesliwa!!!!!
szkoda, ze sie bidulka rozchorowala.. ale a propos legolandu to ja w taka pogode nie polecam ... my bylismy w super ciepelko i tak jest tyle aktrakcji zwiazanych z woda bawilismy sie jak dzieci... ale teraz to... zimno!!!! ja mieszkam niedaeleko windsor hihi wiec tam napewno taka sama pogoda.. bleeee

a teraz zle wiesci
mam paciorkowca
dzieki lucy i kasik nie zmartwilam sie bardzo. bo naczytalam sie juz , ze to nic groznego...
nawet nie wiedzialabym, ze to paciorkowiec.... bo po ang to nazwa dziwna na maxa... wiem, ze z grupy B strep... cos tam.. kasik i lucy czy wy macie to samo?????????????/
no i lekarka mowila w sumie to samo co czytalam u was... ze to bardzo popularne... i wiele kobiet nosi ta bakterie niewiedzac nawet, bo objawow nie ma zadnych... i dlatego , ze to jest tak popularne to nie badaja wszysktich kobiet :ico_szoking:
no i maluszek musi dostac antybiotyk... i byc moze bede musiala zostac dluzej w szpitalu...
no i w wodzie rodzic nie moge
wiecej popytam poloznej za tydzien!!!!!!!!!!!
z jednej strony mam dola, a z drugiej dobrze, ze udalo sie zrobic to badanie i juz wiem,,, i jakos podejrzewalam, ze pewnie tak bedzie, skoro 80% kobiet to nosi to musialabym miec duzego fuksa....

aha i dostalam antybiotyk amoxicillin. to jest penicylina. mam brac 5 dni 3razy dziennie. dziewczyny wy tez to zazywalyscie???
czytalam cos o paciorkowcach i podobno dzieci moga urodzic sie z mniejsza masa ciala i wczesniej... ale sama juz nie wiem.. bo tyle odmian tych paciorkowcow... a ja sie zaraz denerwuje....

reszta badan ok tzn tarczyca i mocz

[ Dodano: 2007-05-30, 21:25 ]
do tego wszystkiego wlasnie dowiedzialam sie ze fotelik wyslali mi poczta polska i juz dawno powinien byc.. wozek dotarl tydzien temu kurierem.. a wysylali w tym samym czasie!!!! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Wróć do „Pozostałe”