ja dzis od rana robilam zakupki, sprzataalm chtke i obiadek szykowalam dlatego mnie nie bylo a po 12 pojechalam do Kubusia gdzie jestem do teraz, i robilam do tej pory test yna prawko- zawzielam sie!!!!
wczorasj wylaczylam komputer bo taka mega burza nad nami przechodzila ze strach!!
a dzis szarowka i chlodniej niz ostatnio, ale milo bo przynajmniej jest czym oddychac i nie jest tak duszno...
dzis wroce do domku pozenij bo ta kolezanka wyprawaia zalegle wczorajsze imieniny...

a co do tych boli glowy- moja siostra dostala skierowanie do laryngologa i neurologa...bylysmy tam wczoraj...neurolog dal skierowanie na eeg i jeszcze nic nie stwierdzil, wiadomo przeprowadzil ogolny wywiad, postukal ja mloteczkiem wkolano, lokiec i posprawdzal ogolne reakcje organizmu, a 11 czerwca po eeg chyab bedzie wiadomo czy to cos wymagajacego opieki neurologa,
a u laryngologa lekarka stwierdzila ze ma bardzo zasluzowana jakas tam scianke i to jakies tam zapalenie i to moze byc prawdopodobnie przez to...dostala jakies leki i ponowna kontrola za jakis czas.. no zobaczymy...
a z tym konaikiem u niej to nie wiem czy by przeszlo, ona by chyba nie wypila hehe ...