czesc baboski
kaolcia witaj ...dawaj jakies fotki nicolci bo sie stesknilysmy
milego przyjecia urodzinowego...hihihi z tym tortem dobre masz racje jakby co to lapka w torcik lodowy :)
no to powodzenia kaolciu na egzaminie ...prosze go nam tu ladnie zdac a bedzie okazja
kristi powodzenia dzis u lekarza i daj znac co i jak ...no i brawa za "mala fasoleczke" moze ale by bylo super nastepna dzidzia w towarzystwie kristi ale ci zazdroszcze zee malutka tak ladnie ci spi wielkie
justynka aduska jest przeslodka i ta spineczka i ten sliczny avatarek no miodzio a ja mam lobuza w bojowkach ....a dziewczynki sa slodziusie:)
aginko bedzie dobrzez malwinka to silna mala kobitka i wyzdrowieje zanim sie obejrzysz :) buziaki dla niej ogromne
no a tobie milej imprezki na weselu....ale bym sobie poszla na wesele ....i podylala....ale ci zazdroszcze ...i prosze mi porzadnie odpoczac na urlopie !!i wielkie buziaki dla kapika ...
diem a ty chyba zapomnialas ze czekamy na zdjecia po remoncvie no i oczywiscie zdjecia kurosha malego przystojniachy ....pochwal sie nim troszke moze ....co? ciotki dawno go nie widzialy:)
dla matusia za zdmuchiwanie swieczki ....ale super ..na temacie roczniakow wyczytalam ze dziewczyny ucza najpierw gwizdac w gwiz dek i wtedy dzidzia sie uczy dmuchac ....musze tez zaczac lekcje :)
ok baboski popisalam lece sie ogarnac i na spacerek pa milego dnia