leatko sto lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a przede wszystkim lekkiego porodu :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
[ Dodano: 2007-05-31, 10:48 ]
ja biore rekawiczki,bo mam nawet na liscie do szpitala napisane
Leatko, to impreza wszystkiego najlepszego, kochana. Zyczę Ci mocnego zdrówka, duzo radości i samych pozytywnych wrazeń :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
i oczywiście pomyślnego rozwiązania
[ Dodano: 2007-05-31, 10:53 ]
a ja to bede miala problem w szpitalu, bo mam tylko Europejska Karte Ubezpieczenia Zdrowotnego wydana w Anglii, a u nas w szpitalu moga jeszcze nie wiedziec co to za wynalazek, bo sa 100 lat za murzynami
Dziękuję za życzenia dziewczyny :ico_buziaczki_big:
Oglądałyście może tę stronkę o szpitalach http://www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.php ja tu znalazłam mój w Wodzisławiu śl
LEATKOUrodziny dzień radosny, pełen kwiatów zapach wiosny. Dziś chcę złożyć Ci życzenia, szczęścia, zdrowia, powodzenia. Niech Ci słońce jasno świeci, i w radości dzień przeleci. Niech odejdą smutki troski, by nastąpił dzień radości. Te życzenia choć z daleka, płyną niby wielka rzeka. I choć skromnie ułożone, są dla Ciebie przeznaczone.