Cześć dziewczyny
Kasik i Hektorka przykro mi z powodu waszych dzieciaczków, kurcze zawsze musi się coś przyplątać. Mam nadzieję, że jednak uporacie się z tym wirusiskiem i wszystko wróci do normy. Buziaczki dla Vikusi i Kamilka niech wracają biedactwa do zdórwka. A Wam mamusie wytrwałości w tym trudnym okresie.
Beatko wszystkiego najlepszego dla Antosia z okazji chrztu. Biedaczek też nie ma lekko przez tą kolkę.
Mordeczko super pomysł na ten fotomontarz, nie możemy się już doczekać na efekt końcowy. A co do jedzenie Kacxperka to masz racje, nie słuchaj położnej. Widocznie Kacpi tyle potrzebuje jedzonka. Niech duży rośnie
Rybciu bardzo ładne zdjęcia ze chcrztu, a Andrzejek mimo krosteczek wygląda ślicznie.
Katrin chyba już lepiej organizujesz sobie czas bo jesteś częściej na tt. Super wielkie
dla Ciebie. Wogóle fajnie, że już wszystkie częściej jesteśmy na tt.
Basik tak to już jest z lekarzami, niestety trzeba się nalatać i nawkurzać, najważniejsze, żeby wszystko było dobrze i żebyśmy wszystkie jak najmniej musiały odwiedzać przychodnie i szpitale.
Kurcze przepraszam, że nie odpiszę na resztę postów ale nie pamiętam nic więce
.
Dziewczyny czy Wasze maleństwa mają często czkawkę? Bo moja panna to tak 3 razy na dzień. Wkurza i mnie i ją ta czkawka
.
Moja panna dokładnie o 3.40 skończyła 2 miesiące. Więc mamy dziś podwójne święto
[center][size=200]Wszystkiego najlepszego również dla Martynki,Kruszona (Jagódki) i Zuzi, one też dziś kończą 2 miesiące [/size][/center]
[center][size=200]Również wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków, które kończą dziś 1 miesiąc życia: Ola, Maya i Krystianek[/size][/center]
[center][size=200]I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH WSZYSTKICH KRUSZONKÓW Z OKAZJI DNIA DZIECKA[/size][/center]
A może wie któraś z Was co u Doruni? Już bardzo dawno się nie odzywała