Aga 78, pocieszyłaś mnie....bo juz się przestraszyłam, że grozi mi wcześniejszy poród...a tego nie chcę...
mnie wydaje, że mój brzuszek jeszcze podrośnie, bo nie miałam go jeszcze tak wysoko pod piersiami...
Jestem ciekawa czy jak czeka sie na drugie Dzieciatko to strach przed porodem jest mniejszy czy duzo wiekszy, bo juz wiadomo jak to boli?? Ja bardzo bym chciala po pierwszym Dzieciatku w miare szybko zdecydowac sie na drugie, ale zastanawiam sie czy moje przezycia mi na to pozwola... Wogole to ja chyba za duzo mysle i za wczesnie
a mnie się ten filmik bardzo podobał i wiecie co podziwiam ta kobitkę bo bardzo spokojna była i nic się nie darła a przypuszczam że ja będę
A to mój dzisiejszy brzusio
mnie ciary przeszły jak oglądałam ten film i kilka razy chciałam odłączeć załuję, ze oglądałam, teraz jestem jeszcze bradziej spanikowana
I właśnie chciałam napisać, ze ta kobieta naprawdę dielna była
Dominiko ja czekam na czwartego dzidziusia...i lęk jest taki sam jak przy pierwszym, chociaż teraz wiem co mnie czeka u mnie nie sprawdziło się, że kolejny poród będzie łatwiejszy...no może ostatni był szybszy
a powiem ci, że u mnie różnica wieku między dziećmi jest 2-3 lata i jest ok. świadomie tak zdecydowaliśmy i nie żałujemy...dzieci mają świetny kontakt ze sobą