[quote="Jasnie Pani :)"]wlasnie! ja prosze o aktualizacje listy! 124 cm i 21 kg
hej .Mąż mnie zmierzył metrówką, tzn paskiem 104,5 cm w brzuszku i 13,5 kg plus. i oczywiście nie wiemy co? NIESPODZIANKA. PROSZĘ O UAKTUALNIENIE LISTY... nie wiem czemu myślicie że mam dziewczynke? troszkę bym chciała...
Co do znaków zodiaku, to ja mam mieszane uczucia odnośnie bliźniąt. Moja Przyjaciółka to właśnie ten znak i jest naprawdę wspaniałą osobą. Z drugiej strony najbardziej zołzowata i wredna znajoma z pracy również. Także w sumie to chyba nie ma wielkiego znaczenia. Przecież przede wszystkim od Nas zależy na jakich ludzi wyrosną nasze dzieci... Ale i tak chcę żeby Maleńka była raczkiem, jak tatuś . I chyba będzie, bo Ona już teraz jest tatusia córeczką. Wystarczy że K. gada do brzuszka, a Malutka od razu się budzi i buszuje... na ostanim usg spała i trzeba było ją zbudzić żeby pokazała nóżkę. I co? Moje gilanie brzuszka i przemowy nie pomogły, a wystarczyło żeby K. to zrobił i Niunia od razu się zbudziła hehe
hihi moj ukochany wlasnie odkurza... zaraz zjemy reszte obiadku i mykamy na zakupki... tazke do wieczorka.. bo jak nie to jutro mnie nie ma...
morza szum, ptakow spiew, i my.... hihi
[ Dodano: 2007-06-01, 20:17 ] to moze ja tez nosze dziewczynke... do identycznie reaguje na tatusia....
kochane zycze wam wspanialego wieczorku i calego weekendu.... dla jednych slonce, dla drugich deszczyk.. w zaleznosci od upodoban,....
adas wlasnie skladal zyczonka do brzuszka z okazji dnia dziecka.... jakie to slodkie.... hihi
[ Dodano: 2007-06-01, 20:21 ] nie mamy daleko... ok 1,5 -2 godz jazdy wiec w razue czego zdarzymy na porodowke... hihi
wracamy jutro wieczorkiem... papa