Mordeczka ratunkuuuuuuu!!! Czy miesięcznemu brzdącowi moga wychodzić zabki?? Bo ja juz za chwile zwariuję Vikusia od dzisiaj strasznie sie ślini i jest marudna, a moja mama twierdzi, że wg starych przekonań to na ząbki i jak do tego dodac ta jej ala biegunke i ze nie bardzo ostatnio ma apetyt Dodam, że moja Vikusia już się urodziła z dwiema jedyneczkami tuz pod dziąsłami i połozna powiedziała, ze powinny szybko się przebić
Dzięki Mordeczko za poprawkę, a zdjęcie rodzinne mam już na tapecie komputera . Kasik moja Ola też dzis była marudna i zauważyłam, że od wczoraj trochę się ślini, ale nigdy bym nie pomyślała, że to mogą być już ząbki
kasik rozwolnienie i temperatura moga być od ząbków fakt że to bardzo wcześnie ale może dlatego ze urodziła się z dwoma i się przebijają.A co do ślinienia to ponoć nie ma to związku z wychodzeniem ząbków dzieci się ślinią moja marynka też się ślini co prawda nie jakos mocna.
czesc kasi.k, oczywiscie ze to moze byc na ząbki chociaz fakt ze wczesnie ale kazde dziecko ma inaczej... moze tez byc tak ze Vikusia bedzie miala takie objawy ząbkowe przez 2-3 miesiace zanim wyjda te jedyneczki.Chociaz jak piszesz urodzila sie z ząbkami w dziąsłach wiec calkiem mozliwe ze niebawem przebiją jej.. Moj Dawid slinil sie i gorączkowal na 2 miesiace przed wyjsciem zabkow wiec badz cierpliwa i obserwuj Vikusie ...