Cześć Kochane mamuśki.
To ja pisałam o hib że go wycofują, gdyż powiedziała mi to pilegniarka która szczepi, dla mnie też wydało sie to dziwne , przeciez niedawno dopiero stwierdzili że jest ona obowiązkowa i dlatego jest za darmo. Ta pielęgniarka chyba coś się pomyliła i zmysla albo oprostu nie mają jej tu u nas i tak ludzią mówi.
wczoraj odebrałam wyniki malutkigo i z morfologii wyszło że ma anemię, lekarka nic mu nie przepisała tylko kazała mi jeść więcej mięcha i jajek najlepiej to same żółtka.
Ale ja go dokarmiam na wieczór dostaje butelke mleczka sztucznego i wypija tylko 50 ml, i po paru minutach chce cyca, bo jak mu chce dac butle to płacze a cyca chwyta od razu.
Kamil waży 4700, a 11 idzimy na szczepieni i też biore te normalne czyli 3 kucia.
syla75, super że pepuszek odpadł, to trzeba uczcić, wypić za pępkowe
delicja, nutramigen moja siostra podawała swojej coreczce i niczym więcej nie dokarmiała, jest to mleczko zaspokajajace potrzeby maleństwa ma duzo witamin tylko ma okropny zapach i smak,
M0rD3CzKa, blog superowy.
Kasik to mogą byc ząbki, mój Kamil również ma pod takie ktopki ale to chyba pleśniawki, tylko że to ciężko schodzi