ASIAM_26,HARE ja tez karmię tylko i wyłącznie samym cycusiem :), a chce wprowadzic cokolwiek innego dopiero w lipcu jak Amelka bedzie miec juz 5 miesięcy,tak mi poradziła nasza pediatra ze jak przybiera ładnie na wadze nie ma sensu narazie nic innego wprowadzac. W te najwieksze upały jedynie tez popiła z 50ml. cherbatki koperkowej ale to w sumie nie tyle ze sie domagała co ja ja ucze pic z butelki bo nie bardzo chce a nie chce zeby byo jak u mojej kumpeli ze tylko jej dziecko pije piers a ma 9 miesiecy i ona biedna taka uwiazana i nic nie moze zrobic dlatego juz pomału ucze małą pic z butelki sama cherbatke miedzy karmieniami po 20ml np. bo wcale nie chciała brac smoczka od butelki do buzi ale jej zmieniłam na ten lateksowy i pije z oporem ale pije
ASIAM _26 wiesz co a niehccesz tez poczekac do 5 miesiąca z tym soczkiem marchewkowym?
QUNICK wiesz co z tym kacperka katarkiem to jest róznie bo początkowo z rana ma zielony, gesty i oblesny sporo go a w dzień robił mu sie przezroczysty i wodnisty jakby alergiczny więc bardzo dziwna sprawa. Zielony i gesty tylko z rana po przebudzeniu miewał a potem cały dzien juz nie, natomiast bardzo mnie niepokoił jego kaszelek bo cały dzien mokry i tak odkaszliwał taki bardzo mokry a w nocy robił mu sie suchy i męczył go ze nawet syrop diphergan nie pomagał
Takze za kazdym razem co szłam do jakiegos lekarza i mnie którys pytał o rodzaj kaszlu lub katarku i to opowiadałam kazdy nie dowierzął i patrzyli na mnie jak na głupka ze jak to mozliwe ze z rana zielony a w dzien wodnisty bez sensu ale takmwłasnie to u niego wygląda hi hi
Amelka po wizycie u pediatry na szczescie dobrze-ZUCH DZIEWCZYNKA walczy dzielnie z tym katarkiem póki co nic nie ma więcej powazniejszego tzn. osłuchowo jest czysta zadnych zmian i gardełko tez czyste tyle tylko ze juz jutro mina dokładnie 2 tygodnie jak ma ten katarek kurcze no i kaszlnie od czasu do czasu ale nie jest zle