a mnie piwko cudownym smaczkiem i zapachem zalatuje.. ale bym sobie lyknela... hihi
[ Dodano: 2007-06-03, 01:38 ]lucy wiem o co chodzi ....
A tez lubi marudzic... nawet jak nic nie wypije... dzis marudzil, ze zmeczony, jutro dso pracy na kilka godzin musi isc.. i najwazniejsze, ze on taki biedny i padniety... a ja co?? rzeska i wypoczeta???? mnie tez ta podroz dala w kosc.. potem slonce itd../. wszsycy padli... hihi
dzieci marudzily strasznie.. bo w dzien nie spaly a teraz tez siedzialy z nami i ogladaly ten polski film Ajlawiu.. gdzie scenki pazury z figura sa otwarte.. a one siedzialy wpatrzone.. grzecznie hihi biedne dzieci!!!!! hihi
[ Dodano: 2007-06-03, 01:45 ]i ciagle wskazuja na wozek i pytaja "a cio to?" hhihi
[ Dodano: 2007-06-03, 01:53 ]asiu super fryzurka i bardzo ci pasuje..
ja tez lubie takie odwazne posuniecia... przed ciaza wiele roznych kolorow i sciec nosilam... bardzo lubie rude wloski.. hihi
i takie krotkie rowniez mialam przez dluzszy czas i baardzo je lubilam ale odkad przyjechalismy do anglii to zaczelam zapuszczac.. ale za dlugich tez nie lubie... takie sa max.. hihi
moja fryzjerka mowi, ze juz fryzur dla mnie brak... i na razie tak na szaro jestem obcinana hihi no i mnie tez tak wygodniej hihi alu juz kusi zeby cos zmienic hihi
karla swietna fotka
julie gratuluje zdanego egazminu
jasnie pani sliczne ubranka dla lucji
frydza najlepsze zyczonka dla was z okazji 2 rocznicy slubu.... duuuzo duuzo milosci i slicznego zdrowego bobaska...
ja jestem 5 lat po slubie i jak na razie kryzysu nie bylo..
ja slyszalam to sie przydarza pozniej... hihi takze jeszzce masz czas... spokojna glowa..
a ja nie wiem jak bedzie u nas... dzis taka nerwowa i placzliwa jestem... ze mam dosc... i chyba go zamorduje.. nie wiem jeszzce za co... ale cos sie wymysli..
[ Dodano: 2007-06-03, 01:55 ]dobrej nocki... fotki brzuszka mam nowe.. wkleje jutro lub w poniedzialek...
buzka i spokojnej nocki..
ja juz spadam....
[ Dodano: 2007-06-03, 01:56 ]aha dziewczyny dziekuje za gratulacje 36 tyg!!!!
i tobie Lucy gratuluje 38!!!! :ico_szoking:
[ Dodano: 2007-06-03, 01:58 ]aha o co chodzi z tym haslem pomogla:1 raz... mam cos takiego nad iloscia postow....