lucy no to komedie mialas przed snem hihi
, a ja myslalam, ze ty juz poszlas porod wywolywac...
bo nagle zniknelas hihi
raz na 2 lata pije????
sama bym tyle nie wytrzymala.. no chyba tylko ciaza albo karmienie mogloby mnie powstrzymac..
a ja wykapalam sie i zalaczam fotki na fotosik
to jutro brzuszkiem sie pochwale..... spac mi sie nie chce
, choc dzis od 9 na nogach jestem... (czyt wczesnie wstalam
)
[ Dodano: 2007-06-03, 03:20 ]avisek dziekujemy za super dokladna liste!!!!! swietnie sie spisalas!!!!
jesli chodzi o imiona naszego bąbęlka nazwiemy Tola/Leon
alinko pozdrow nasza acie!!!! ciesze sie bardzo, ze nasze dziewczynki maja sie dobrze!!!! oj nie moge sie doczekac szczegolow od aci!!!!
i fotek julci!!!
[ Dodano: 2007-06-03, 03:22 ]kurcze
lucy ale ty masz duzo postow!!!! 1887??????
a tu na mnie gadula mowia..(490)
[ Dodano: 2007-06-03, 03:26 ]no dobra spadam, bo mi sie dostanie od niektorych...
co tu wersy licza hihi
ale fanie.. sama klikam do siebie... i nikt mnie ograniczyc nie sposob!!!! bo wsszsytkie spia!!!
a ja rzadze na TT
hihi ale glupio tak samej klikac wiec i ja spac pojde... hihi
buzka kochane.. i milej niedzieli... wpadne wieczorkiem jak goscie odjada... chyba, ze Adasko moj czas wypelni...
p/s oj jeden blizniak sie przebudzil... ale to nie ja... ja cicho klikam... i to w drugim pokoju.... hehe
[ Dodano: 2007-06-03, 03:29 ]lucy a tak sobie pomyslalam, ze z tym pieskiem cos jest... raz snilas , ze pieska urodzilas... dzis T nosil szczeniaczka i mowil, ze synka bedzie mial...
moze ty serio pieska nosisz i dlatego tak drapie w brzuszku....
nie no zartowalam... napewno oliverek bedzie ludzkiej rasy.... hihi
nie martw sie
lucy nie chcialam cie zaniepokoic hehe
[ Dodano: 2007-06-03, 03:30 ]spac nadal mi sie nie chce... ale kark rozbolal wiec ide.... paaaaaaaaaaaaaaaaaaa