Frydza ale cudnie
Tylko pozazdroscic! Wszystkiego co najpiekniejsze dla was! Zebyscie szczesliwie trwali w milosci
My mielismy tylko cywilny, brany na wariackich papierach, cichy i skromniutki.. I w Urzędzie trwal 7 MINUT!!!
Jasnie Pani- ja tez stale ogladam ciuszki w "wielopakach"na allegro, ale to samo wyjdzie,. jak jade na swoj rynek w Gdańsku-mam babeczke ztakimi wlasnie ciuszkami - super modne, firmowki po.. 5 zł.. czy cos.. Siedze zawsze u niej i grzebie w stertach tych cudownosci
A potem Krzysio mnie gania po domu i klapsyspuszcza
Madziorka przypomnialas mi o morzu i zachciało mi się pojechac.. Fakt ze nie do ciebie a do Gdyni, pod klify.. A moj K. zamiast pomotor do Warszawy(ublagalam zeby nie jechal)to na rybki sobie skoczył o4 rano
jeden dzien wolnego,wiecznie niedospany i mowi ze on nie moze marnowac 1 dnia na spanie w domu.. A ja mialam lenia i nie wstałam..Chociaz moja wedeczka tez byla przyszykowana
Ja widze ze wszystkie mamy burze hormonalne w glowkach. Ja tez wczoraj sie poplakalam-boraz ze sapalam strasznie i nie mialam sił stac nad garnuszkiem,to jeszcze mleko w proszku mi nie chcialo sie dobrze utrzec na jednolitą masę.. Wiec pieprznelam garnkiem, sitkiem, obsypalam wszystko proszkiem i poszlam plakac do pokoju
Moj Krzys ma ze mna urwanie glowy
Zostały mi jeszczedwa egzaminy -na 16ego.06- czasowo Krzys Junior ma już byc z nami... OBY bo zwariuje..
Ide na sniadanko, a potem musze troche ogarnac mieszkanko,bo tesciowa przyjezdza- a ja faktycznie mam super tesciowa i chce ja przyjac bardzoładnie i serdecznie
Buzka!