a moja mała dzisiaj jadła co 1,5-2 h wiec tez mialam nie przespana noc! normalnie w nocy mamy tylko 2-3 pobudki a dzisiaj Kinga przeszla sama siebie! głodomor jeden!
a ja trenuje Mata na zasypianie w lozeczku a nie na rekach czy przy cycu masakra...ryk,lzy jak grochy i marudzenie...ale powoli,powoli...no i nauczyl sie cmoktac smoka
dorotaczekolada, Ona zawsze chodzi spac o tej samej porze ,czyli kolo20-21
Normalnie to sie budzila o 6 albo 7,a od dwoch dni cos sie jej poprzestaialo
Mat zasypia zwykle 21-22 a budzi sie 6-7...w miedzyczasie w nocy miedzy 3 a 5 jeszcze na karmienie Gabi moze cos przezywa?chodzenie,mowienie,jakies inne umiejetnosci czy zmiany moga to powodowac
hej laseczki
Dorotko gratulacje z udanej rozmowy i powodzenia przy dwoch takich malych szkrabach...
Kubus ma juz 1,7 miesiecy i musze miec glowe dookola glowy bo wszedzie chodzi, wszystko sciaga, otwiera.. a do tego Oskarek ktory siedzi, przekreca sie, czolga, tez chce wszystko zlapac.... ale ogolem jest ok.. podziwaim cie dlatego bo ja z dwojka takich malutkich dzieci chybya bym nie dala rady
Alka mamaGabi:), to napewno przejściowe, Dawidek też czasami tak miał i wracał szybo do spoich przyzywczajen:)
[ Dodano: 2007-06-04, 10:26 ]
doris pisze:a moja mała dzisiaj jadła co 1,5-2 h wiec tez mialam nie przespana noc! normalnie w nocy mamy tylko 2-3 pobudki a dzisiaj Kinga przeszla sama siebie! głodomor jeden!
jej już nie pamiętam kiedy tak w nocy wstawałam:0 Dawidek od stycznia przesypai całe noce...