Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 cze 2007, 22:35

kaasiaa79, przysiegam, ze napisze sms'a z samochodu jak bede jechala na porodowke :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: jeszcze raz przepraszam, ze was tak zmartwilam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum

03 cze 2007, 22:49

Jasnie Pani :), wybaczone :ico_oczko: z tego stresu może zrzuciłam troche schaboszczaka :-D

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

04 cze 2007, 00:16

kasiaa obiadku nie bylo,tylko grill u sasiadow :ico_brawa_01: a to nawet lepiej hi hi bo nie musialam nic robic :ico_brawa_01: ale o schaboszczaku wciaz moge pomarzyc :(
jasnie pani dobrze,ze rodzinka cie pilnuje ...ciekawe kiedy Lucja wyjdzie :ico_noniewiem:

i w ogole jakos cicho na TT ostatnio,nie ma gosi ,emilki :ico_noniewiem: madziorkepewnie blizniaki wymeczyly i zawita poznym wieczorkiem :-D

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

04 cze 2007, 01:27

Jasnie Pani teraz Ty cale TT w napieciu trzymasz :ico_haha_01:
Lucy Kasia najgorsze, ze Oni na bank nie zapomnieli o przeslce! Wybralam sobie model spacerowki Maclarena z zeszlej kolekcji, ktorego juz nigdzie nie ma, tylko na ich stronie byl, gdy kupowala i placilam to byl!!! Pozniej napisali, ze trzeba czekac, a teraz cisza, pewnie nie maja i graja na zwloke!!! :ico_olaboga: Tak bardzo on mi sie podobal i tak sie cieszylam, ze bede go miala a tu lipa :ico_szoking: Najgorsze jest to, ze ja nie chce zwrotu kasy, tylko ten wozek!!! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Znacie moze ta firme 1STOPBABYSHOP??? Jutro Kuba bedzie probowal sie tam dodzwonic, bo nie odpowiadaja na maile :ico_olaboga:
Fitney teraz Twoj skarb choruje :ico_olaboga: moj juz rozrabia, wczoraj wrzucila mi do pralki jablka i upralam :ico_haha_01:
Fela zakladalas Kondziowi rekawki??? Czy tylko pieluszke do wody??? Ja sie bede bala ja utrzymac sama w wodzie, maz to co innego ale ja panikara jestem.
Julie A jak Nathanek, bardzo warjuje??? Powiedz mi czy trzeba miec czepek dla siebie, do brodzika z dziecmi chyba nie???

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 cze 2007, 09:16

dzisiaj melduje sie zaraz z rana, zeby nikt nie mial watpliwosci, ze jeszcze NIE URODZILAM :ico_zly:

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

04 cze 2007, 11:13

no witaj jasnie pani jak sie czujesz?widze ze czekamy dalej....bo ty dzisiaj dalej nie porodowo....

delfinkazadnych czepkow nie trzeba,pampersa tego do plywania nakladam ,a rekawki roznie...u nas brodzik dla dzieci to mi do pasa siega :ico_noniewiem:
ja kiedys parasolke do wozka kupilam przez internet i tez czekalam wieki za nim kase mi oddali bo jej na stanie nie mieli a kaske sciagneli szybko.tylko z tym mialam taki problem inne rzeczy dochodzily.czesto zamawiam od nich http://www.twoleftfeet.co.uk/
i nawet bylam kiedys u nich w sklepie po wozek.popatrz moze oni maja ten wozek,pokaz ten wozeczek.

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 cze 2007, 11:17

hej
Jasnie Pani ale narobilas nerwow.

Co do ogolnego pisania mialam odpisac reszcie ale jakos nie w nastroju jestem. Wyjątkowo to nie P mi popsul humor ale jego rodzinka. Ale ja jestem pamietliwa i zlosliwa i tak tego nie przepuszcze.

Tomek do niedzieli mial caly czas gorączke, ale zadnych innych objawow. Lekarka kazala tylko zbijac goraczke a teraz juz jest zdrow jak ryba, w ogole nie widac ze przez 3 dni byl chory. Z wyjazdu w dzien dziecka oczywiscie nici bylo.

kaasiaa79

04 cze 2007, 11:28

a ja juz napisalam posta, ale lenka mi strone zamknęła :ico_zly:
Lucy a ja ci tego grila zazdroszcze, bo u nas cos w tym roku mało mięska grilowanego, zamienie schaboszczaka na grilla :-D
Delfinka jesli nie odpowiadają na maile to koniecznie zadzwoncie do tej firmy, bo pamietam ten wozeczek, bardzo mi sie podobal! :ico_oczko: nie odpuszczaj :ico_oczko:
Jaśnie Pani, no to mi sie podoba, mamuska sie z rana melduje :ico_oczko: :ico_ciezarowka: byl w nocy chociaz, maly skurczyk? :ico_oczko:
Fela wczoraj troche potrulam kubie o tym basenie, ze dziecko sie lepiej rozwija i takie tam, no i łaskawie księciunio pójdzie z nami w piątek :ico_oczko: musze wyskoczyc po te pieluchy.
Gosia moge sobie wyobrazic jaka jestes zla, bo na mnie rodzina kuby dziala jak płachta na byka :ico_zly:
a tak w ogole to wielkie dzieki! odstawilam ten ryz, kasze i wszystko inne i lenka wreszci edzisiaj zrobila normalną kupke, a juz sie wybiralam jutro do lekarza.

idziemy zaraz kupic kubie jakąś książke o akwarystyce na rocznice ślubu. u nas pogoda taka sobie, slonca w kazdym razie nie ma :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 cze 2007, 12:13

gosia888, rozwalil mnie twoj nowy suwaczek :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :509: :509: :509: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
kaasiaa79, wieczorem troche skurczaków mialam, ale noc jak dziecko przespalam. pocieszam sie, ze to cisza przed burza :-D

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

04 cze 2007, 12:26

jasnie pani moze znienacka zlapie :-D

Wróć do „Pozostałe”