Tak się wczoraj zdenerwowałam bo nie mogłam dokończyć mojego postu,bo cos mi blokowało dojście do forum, caly czas pokazywał si problem ogólny zdążyłam tylko powklejać zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!
Katrin kochana nie wiedziałam że masz za sobą tak ciężkie przeżycia, na szczęście masz Antonia, masz racje na pewno twój pierwszy Aniołek teraz czuwa nad braciszkiem!!!!!
Gabrysiu tak sie cieszę że mąż znalazł pracę dzięki której możecie być częściej razem!!
I z tym uśmiechem to prawda!!!! Oskar już od dłuższego czasu jak się budzi rano to wita mnie takimi uśmiechami że oczy po prostu przeciekają- dla takich chwil warto żyć!!
Kasi.k kochana tyle musiałyście się nacierpieć, dobrze że chociaż jest ciut lepiej, ale moim zdaniem to jest bardzo dziwne że nie dają jej lekarze
Cyprianek no i kacperek po prostu cudowni!!!!
A ja dziękuje za miłe słowa o moim synusiu!!!!
Basik każde dziecko jest inne i chyba ciężko jest przestawic takiego maluszka chyba najlepiej małymi kroczkami, Oskarek jest kąpany tak około 20.00, potem butla i praktycznie od razu zasypia(około 21.00) i budzi się w zależności od dnia miądzy 4-6 rano, ale w dzień mało śpi i muszę ci powiedzieć że też mi się nie zdarzyło żeby usnął sam w łóżeczku!!!
Szkoda że Dorunia nie może z nami poklikać...................
[ Dodano: 2007-06-05, 07:10 ]
Mam jeszcze chwilę więc wkleję zdjęcia..................
[ Dodano: 2007-06-05, 07:14 ]
[ Dodano: 2007-06-05, 07:22 ]
pokaże Wam 2 zdjęcia, na których najlepij widać jak Oskar się zmienił............
Tu jak miał 6 dni...........................
[ Dodano: 2007-06-05, 07:24 ]
a tu robione wczoraj- czyli 2 miesiace i 11 dni.................
[ Dodano: 2007-06-05, 07:46 ]
A macie cos zplanowane na dzień ojca, bo ja zamówiłam mojemu ślubnemu koszulkę na allegro ze zdjęciem Oskarka!!!!!!!!!!
http://www.allegro.pl/item199338609_sup ... it_hi.html