Wow, Madziorka, co za wiadomość!! Super! GRATULACJE DLALEATKI!!!!!!!:ico_brawa_01: Madziu, jesteś, a ja myślałam, że może już rodzisz kochana. Madziu, czyli co? Jak Marcinek nie wyjdzie do piątku to w piątek cesarka?
madziu szykuj sie na swoja kolejke.. ale jak widac czerwcowki sie rozszalaly.. po dwie na dzien rodza.. wiec do piatku moze juz sie uzbierac niezla gromadka...
[ Dodano: 2007-06-05, 15:52 ]
a ja nastawilam pierwsze pranko.... no i zaczely sie ostateczne przygotowania !!!! hihi troche pozno... ale przeciez termin mam jako ostatnia... wiec... zdarze... hihi
LEATKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ALE SUPER WIADOMOSC
[ Dodano: 2007-06-05, 16:16 ]
ja dzis umowilam sie z kolezanka,rozmawialysmy pol godzinki i zaczely mnie skurcze lapac i to nawet regularne,ale one mnie nie bola ...to dziwne,tylko tak lekko...to napewno nie porodowe...no ,ale stracha mialam,bo do domku daleko ale na szczescie T wracal z pracy i mnie zabral po drodze i teraz siedze w domku...wiecej na miasto sama nie ide kolezanka biedna wystraszona,bo wczoraj byla z kolezanka w szpitalu ,a dzis ja...tylko patrzalysmy i modlilysmy sie zebym nie miala mokrych spodni
[ Dodano: 2007-06-05, 16:17 ] madziu ale twoj P zareagowal na moja fotke
Jaki dziś cudowny dzień, maluszki wykluwają się jak małe kurczaczki!!!
Asiulka przeciez to juz Twój czas więc czym sie tak martwisz??
Madzia a dlaczego będą Ci wywoływać? Nie możesz jeszcze zaczekać?
[ Dodano: 2007-06-05, 16:34 ]
Gratuluję wszystkim donoszonej ciąży!!!
Dziewczyny ale te skurcze właściwe to zawsze bolą tak? Bo ja też nie mam pojęcia. Ale skoro mówią, że nie da ich sie pomylic z niczym innym to chyba tak...