Witajcie krazycie po forum a tutaj nic nie piszecie a szkoda. Justysia30 co u ciebie wyjezdzacie na wakacje?ja wlasnie wrocilam z polski bylam 7dni bylo super pogoda ladna.Agafr,monika,sosna gdzie wy sie dziewczyny podziewacie?
Mais75 my na wakacjie prawdo podobnie wyjezdzamy troche do Polski a troche na poludnie Francji do tesciowej z tego co wiem to Aga jest w Polsce
Mais75 a masz skype tam mozemy sobie pogadac jak masz ochote.
Pozatym wiktoria to juz maly lobuz wszedzie jej pelno juz wstaie a jak je sie da raczki to juz stawia kroki no nic koncze i pozdrawiam serdezcnie
Kchana justysiu wszystko przed Toba jesli chodzi o rozrabianie Wiktorii dopiero teraz sie zacznie jak tylko zacznie chodzic byc ciekawa co kryja szafki i inne schowki.moj syn uwielbial zabawe z garnkami wyciagal je na srodek kuchni i walil pokrywka o garnek lub lyzkami o garnek to byla super zabawa zadne zabawki nie byly tak ciekawe !!!!hehehehehe pozdrawiam moje gg6727364.
witajcie! ja sie zagapilam a wy tu piszecie...u nas wszystko w porzadku, goscie po dwutygodniowym pobycie pojechali... teraz korzystam z pogody i spaceruje z wiktorkiem po okolicznych parkach...roboty tez jest niemalo, bo moj lobuziak strasznie balagani w mieszkaniu...
ja sie melduje... po wakacjach... wypoczeta... pusciutko tutaj strasznie... wiec ciezko cokolwiek napisac... mam nadzieje ze temacik nam troche ruszy...
Justysia, dla twojej wiktorusi spoznione az o 21 dni zyczenia urodzinkowe... duzo zdrowka i radosci na slicznej buziuni...