asiam_26 mnie tez mówili że może po poparzeniu być jakieś znamie na Bartusiu i nie wierzyłam oczywiscie w to, ale on ma na udzie, na wewnętrznej stronie naprawdę dość duże znamie, bo takie centymetrowe ciemne kółko. Ciekawa jestem czy i tak by miał takie, czy to przez to oparzenie??
karolas no, Bartuś waży 9 kg, ale on nie ma tak dużo fałdek i nikt nie mówi że on jest gruby. Tylko nikt nie może uwierzyc że nie ma 4 miesięcy bo on ma wzrost 8-10 miesięcznego dziecka. Tak jak np. Daniel ma 67 cm a Bartuś 79 cm. Także przy jego wzroście to te kilogramy nie są wcale tak widoczne. On jest po prostu gigantem dziecięcym!! MAm jednak nadzieję że ten szaleńczy wzrost już sie zakończy i teraz bedzie normalnie rósł, jak inne dzieci. Tak porównuję Daniela od hekkate i mojego Bartka bo między nimi jest 1 dzień różnicy. Daniel urósł od urodzenia 9 cm, a Batruś 15 cm! A na starcie i tak przewyższał go o wiele bo o 6 cm. Czasem troszkę zazdroszczę Wam wszystkim że macie takie malutkie dzieciaczki a w szczególności że urodziły się takie malutkie i mogłyście się nacieszyć takimi maleństwami... Ale od razu uzmysławiam sobie jakie to szczeście że Bartuś jest zdrowy, taki mądry i w ogóle!! Nic mi nie choruje, nigdy nie miał żadnych kolek i ja mogę jesć wszystko i jemu nic złego się nie dzieje. Ja nawet nie wiem co to katar u dziecka! Także nie mogę narzekać, naprawde!! I tak kocham Go najbardziej na świecie!!! A i tak jest moją kochaną DROBINKĄ!!!!