jasnie pani to racja z tymi spodniami... hihi nie wiem czemu tak tanio.. ale widziaalm kilka na ebayu i wszystkie tak tanio chodza... hihi i to jeszzce z materacami sprzedaja wartymi 25 f... ale za materac podziekowalam hihi
tak wyglada : http://www.ikeaplus.co.uk/index.php?act ... 43c11f6aee
[ Dodano: 2007-06-08, 01:19 ]
ja mam chlopczyka i prawie cala ciaze tylko pierwsze 6 tyg mialam spokoj ,a potem masakra agniechy tez nie ma chyba sie nie rozdwajaja po kryjomu ???
Wstałam,wyprawilam mezula do pracy i zaraz biore sie za domowe obowiazki,tylko powklejam tu te zdjecia... A w ogole to jestem zła bo lekarz kazał stosowac metode na dzidziusia 3xS.. Spacer, schody i sex.. Dzielnie cwiczymy wszystkie kazdego dnia.. i nic :-(
Jezdzilismy po kamienistych drogach, skakalismy w autku do sufitu.. i miał byc jakis widoczny efekt- widac, nasz Maly ma tam dobra amortyzacje i zagrał sobie na nosie po raz kolejny.. A co sie wyskakałam,to łooo Boze
[ Dodano: 2007-06-08, 08:58 ] Trzymamy kciuki Madziu!!! nie stresuj sie! Napewno wszystko bedzie dobrze!
I ucałuj od kolezanek z forum Kamilke i jej Malucha!
przyszlam wam sie zameldowac, zebyscie nie myslaly, ze sie po kryjomu rozdwajam Juli, to sie ciesz dziewczyno, bo ja prawie przez cala ciaze mialam sex zabroniony teraz tez, ale i tak meza nie ma magda26, no to kciuki trzymamy, wszystko na pewno bedzie dobrze madziorka fajne łozeczko bardzo do mojego podobne lucy, a ciebie dalej mdlosci biora? alinka wczoraj sie po radosnych ogloszeniach troszke platala, ale dzis jej jeszcze nie widzilam...
JAsnie Pani - no my mamy to szczescie ze sexik wrecz lekarz nakazywał zeby szyjka sobie cwiczyła.
A co do uzywanych rzeczy - ja mam tylko wozek nowy, bo planujemy 3 dzieciaczkow i stwierdzilismy ze przyszlosciowo bedzie po prostu... A tak to od lozeczka, po wanienke, przewijak, ciuszki.. I wszystko wszystko
madziu trzymam kciuki.jasnie pani chyba sobie wykrakalam te mdlosci,bo juz mialam spokoj 2 tyg,a dzis znow mi niedobrze ,ale przynajmnie j nie za to ledwo zywa jestem,tak mi niedobrze a do poloznej teraz ide,mam nadzieje,ze mi zaraz przejdzie jak ja tego nienawidze
[ Dodano: 2007-06-08, 11:01 ] alinka an czerwcowki nie wpadasz,tylko po radosnych ogloszeniach chodzisz