I ja tez jestem..
Witajcie serdecznie..
A wiec wczorajszy grill udal sie Super,bylo extra zaczelismy oi 17 00 a skonczylismy o 22 30.. tak sie przeciaglo bo naprawde bylo extra.. I mala Nicole do sasiadkow chodzila.. ale nie na dlugo jak juz jej za dlugo bylo to wracala na raczki do mamusi
Ogolnie pogoda dopisala bylo cieplusio i tak orzezwiajaco wiczorkiem na swierzym powietrzu Cos pieknego..
A tak pozatym to dzisiaj juz skosilam trawke potem zostalo jeszcze wysprzatac w naszym ogrodku u skosic trawke na dole ogrodka a potem tak po polodniu po pracy w ogrodku
pojedziemy sobie na Camping nad jeziorko Riegsee i tam zostaniemy do soboty bo zapowiadaja piekna pogode to trzeba wykorzystac i mala tak lubi wode to sobie pojdziemy nad jezoiorko wogule mala jeszcze nie spala na tym campingu i ciekawee jak zaareaguje .. napewno bedzie oki..
A dzisiaj od rana pogoda u nas bajeczna.. sloneczko i cieplusio ale niema az takiego upalu da sie go wytrzymac..
Aginka wlasnie odpocznij i zrelaksuj sie masz pare dni wolnego to je ladnie wykorzystaj i calkowicie sie zrelaksuj jak sie da.. heh
Maggie ciesze sie ze nareszcie jestes z nami i ze wrocilas
Duze brawa dla Antosia za jego postepy i za komunikacje bystry chlopczyk brawa
Tez tak podejrzewalam ze maly Antos bedzie mial problemy z zaakceptowaniem babci,bo jednak nie widzial jej dlugo ale po prostu musial przywyknac i przyzwyczaic sie ciesze sie ze udalo sie i ze wszystko bylo ok Pozdrawiam i wszystkiego najj
Mama_Kingi piekne foteczki,twoja Kinga taka pannica juz duza wyglada,i te kolczyki.. ja narazie nie zamierzam malej przebijac uszek poczekam jeszcze troche.. bo to troche niebezpieczne.. np.przy ubieraniu albo jak sie zachaczy o cos.. albo podczas zabawy moja Nicole jest bardzo zywa i energiczna i ja raczej sie jeszcze wstrzymam z kolczykami
Ale Kinga ma naprawde ladniutkie kolczyki i jakie fajne kapielowe fotki
To fajnie ze juz masz po remoncie udalo sie
Iza sliczny i slodziutki Mateuszek.. A to prawda niby na zdjeciach wyglada ze to takie spokojne i slodkie dzieciatko bo to prawda ale tez sie zgadzam z dziewczynami ze cos ma w tych oczkach takiego zadziornego .. chocby "Ja wam pokaze " ..
Ale
dla naszego lobuzka Matiego
A moja mala slodka coreczka obudzila sie dzisiaj o 9 00 i o 12 00 ja znowu uspalam i sobie spi do tej pory moze do 14 00
pospi.. zobaczymy w kazdym razie mam dzisiaj pracowity dzien ale potem bedzie nagroda (jeziorko na Riegsse tam jest dopiero pieknie mam nadzieje ze sie pogoda utrzyma) no nic ja koncze moje wypracowanie
OK ide troche do obiadku przygotowac MIlego dnia i buziaczki paaa
[ Dodano: 2007-06-08, 12:27 ]Chcialam napisac ze nad tym jeziorkiem zostniemy do niedzieli bo pojedziemy dzisiaj a jutro jest sobota caly dzien i w niedziele wrocimy po obidku zeby tylko pogoda sie utrzymala
Chyba zmeczona jestem.. bo mysle o niedzieli a pisze sobota.. no nic spadam troche odpoczac i obiadek.. Do pozniej moze uda mi sie jeszcze zajrzec ..