kasi.k pisze:Kochane
Przykro mi, ale prawdopodobnie przez jakis czas odliczanko nie bedzie uaktualniane i nie bedzie mnie na TT.
A powód mojej nieobecności - nastepne klopoty z malutką my się chyba nigdy od nich nie uwolnimy Vikusia od wtorku nie chce nam wogóle spać w dzien tylko non stop płacze... obojętne co robimy i jak ja zabawiamy jest płacz, uspokaja się jedynie gdy ją tulimy... Dzisiaj bylismy wiec u lekarza i okazało się, że mała ma skazę białkowa Dostalismy maść Hydrokortyzon, która jest na sterydach ale podobno zmiany skórne sa tak duże, że tylko sterydy jej szybciutko pomogą... no i od dzisiaj pijemy tylko mleczko sojowe (które smierdzi i ma ohydny smak-próbowałam)... No i wg lekarza płacz Vikusi jest od tej skazy, bo to podobno ogromny szok dla żołądeczka, wogóle całego organizmu, że juz nie wspominając o tym jak baaardzo ją to swedzi
Prosze trzymajcie za nas kciuki żeby moje maleństwo przestało juz tak cierpiec i płakać bo ja od wczoraj płacze non stop z nią, serca mi peka jak patrze jak ona cierpi
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość