jedzonka niekazalam wkladac bo to tydzien idzie to napewno by sie popsulo, ale jak za miesiac mama przyjedzie to na pewno cos podrzuci a pod koniec sierpnia siostra z dwojka dzieci przyjedzie, to dopiero bedzie ubaw trojka dzieci a moj Tomek zwariuje bo tak to u nas cisza i spokoj
[ Dodano: 2007-06-09, 13:00 ] Przed chwila wlecial mi do sypialni ptaszek i teraz nie umie z tamtad wyleciec a ja sama i niewiem co zrobic a moj Tomek jeszcze w pracy
dziewczynki a ja upiekłam pycha ciacho z truskawkami, kremikiem i galaretką. biszkopcik mi wyszedł super... więc zapraszam...
u mnie też skwar...miałam narazie nigdzie nie wychodzic, ale wyleciałam na chwilke po truskaweczki. nawet dzieci nie chcą wyjść na dwór...bo im gorąco...
Justynko i co z tym ptaszkiem? wyleciał?
[ Dodano: 2007-06-09, 13:15 ] a w domku to taka duchota, że tylko w staniku i majtusiach łażę....przydałby się wentylator
A ja sobie lezaczkuje, wiec tylko na chwile tu zagladam! Dzisiaj mam troche skurczow, wiec nic nie robie! Maz sie wszystkim zajal, zrobil mi zakupy i przygotowal obiadek!
małolata dzięki za zaproszenie....
Justyna ptaszek jak pootwierasz okna napewno znajdzie drogę na wolność
Ja tez odpoczywam i leniuchuję cały dzień.... Dopiero wieczorem wybieram się na jakiś spacerek. ale od tego leniuchowania totalnie oklapłam.............. Nic mi sie nie chce......
część dziewczyny niedawno wruciłam z uczelni po ostatnich mam nadzieje egzaminach. Byłam ostatnio u doktorka to powiedział że te moje bóle to przepowiadające i żeby już pod żadnym pozorem nie brać nospy.MAM do 20 zgłosić się na KTG jak jeszcze nie urodze
[ Dodano: 2007-06-09, 16:50 ] co do wagi to 8 kg przytyłam od początku a brzuchalek to mam mniejszy niż małolata
Czesc a ja po kawci i ciasteczku z truskawkami Mieszkanko tez posprzatane a napocilam sie jak Torbe do szpitala tez juz spakowalam.U nas da sie zyc bo mamy delikatny wiaterek
Malolata gratulacje z okazji 40 dni