Wróciłam po tym jak wczoraj cały dzień Tps-a nie działała to dziś wzięłam dzieciaki i poszłam na miasto i kupiłam śliczną sukienkę dla mojej córci oczywiście tej jeszcze nie narodzonej a ja oczywiście nadal ślepo wierze mojej intuicji i przeczuciu
A budyniu też bym sobie zjadła i w ogóle wszystko co z mlekiem chyba mam braki dzidziol mi kości wysysa i sie domaga
Agasco ślicznie wyglądasz... ika ja też mam non stop ochotę na nabiał....u mnie na porządku dziennym jest serek danio waniliowy....to już tracycja od kilku m-cy po prostu objadam się nim...
Brawa dla wszystkich brzucholkow i jeszcze wieksze dla Dzieciaczkow!
Wrocilam, bylo super, oczywiscie popsul sie mi aparat i jak chce robic zdjecia to obiektyw sie zamyka a jak aparat jest wylaczony to sie otwiera Bylo tyle fajnych rzeczy do sfotografowania a tu lipa... Wkleje to co udalo sie zrobic, w tym moj 25 tyg brzuszek (nie wiem ile na plusie, na szczescie nie mam w domu wagi, ale po tej wycieczce to jestem tak najedzona ze przez tydzien nic nie gotuje...). Przekonalam sie ze zdjecie brzucholka mozna zrobic bez pomocy meza :)
Dziekujemy za pochwaly! Malutki sie cieszy i przesyla kopniaczki dla wszystkich cioteczek z TT Chyba jeszcze nie jest bardzo duzy??Bo na tej ostatniej fotce to wygladal na ogromniasty :)