monikap.
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

Pediatra w Szczecinie - pilnie poszukuje!!

07 cze 2007, 12:28

Drogie mamy ze Szczecina, poszukuje pilnie dobrego pediatry. Mój lekarz rodzinny niesprawdza sie, moja córcia ma juz prawie 3 tygodnie i nic nie przybrała na wadze. Jestem przerażona. Karmie piersia, a moja lekarka nie każe mi jej dokarmiać. Każe czekać jeszcze tydzień. Musze sie skonsultować z innym lekarzem, a jestem w szczecinie od niedawna i nie znam tu zadnego lekarza. Pomóżcie mi. Błagam!!

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

08 cze 2007, 17:34

kochana Moniko nie panikuj po pierwsze!! moze faktycznie poczekaj troszke..ale jesli bylabys zainteresowana to ja lecze siebie i mojego synka u doktor Renaty Rulki w przychodni na ulicy Ku Sloncu ona jest poediatra i ma specjalizacje na lekarza rodzinenego...jest tez bardzo dobra pediatra doktor Sokala, swietna babka, leczyla mnie jak bylam mala, po prostu super kobitka jako lekarka i ogolem ma podejscie do dzieciaczkow, niestety teraz przyjmuje tylko prywatnie, nie mam jej numeru ale od przyjaciolki wezme bo jej ciotki dzieci sie u niej lecza... polecam oby dwie panie...
aaa i jeszcze doktor Łoniewska, z tego co wiem to ona chyba tez zajmuje sie dzieciaczkami, bo kolezanka caly czas do niej chodzi, co prawda jest neonantologiem, jest lekarka na Pomorzanach ale tez przyjmuje prywatnie, jej numer mysl;e ze moglabys zalatwic wlasnie na Pomorzanach, spytac sie o nia i moze podadza ci na nia namiery. ale dr Rulka i Sokala sa na sto procent sprawdzone i swietne..
nr Sokali dam ci jutro

monikap.
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

09 cze 2007, 16:42

Witam!! Bede Ci bardzo wdzięczna, jesli podasz mi numery do tych lekarek. Może być nawet prywatnie, ważne aby tylko mój Skarbuś był zdrowy. Tym bardziej że to wcześniaczek i potrzebuje wiele uwagi. Dzieki i Pozdrawiam Gorąco!!!

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

09 cze 2007, 16:46

skoro to wczesniaczek to moze jednak skontaktuj sie z poradnia patologii noworodkow na pomorzanach i tam sie zarejestruj do dr. Łoniewskiej ona na seri oto fachowa i bardzo dobra neonantolozka, albo dr Błażejczak...jak zadzwonisz do szpitala na pomorzanach to popros o numer do tej poradni, bo mi sie gdzies zapodzial i nie mam, a nastepna wizyte tam mam dopiero na lipiec wiec dosc pozno bym mogla ci podac numer...a do tej dr Sokalo podam ci numer jutro bo sie spotkam z przyjaciolka...
a jesli chodzi o dr Rulke ta z przychodni na Ku Sloncu to , oto jest numer do rejstracji tel. 91 4856-566, z tego co wiem to rejstracja chyab tylko do 16 czynna i tylko od poniedzialku do piatku, ale nie wiem czy nie musialabys sie wczesniejw tej przychodni zapisac...
w kazdym badz razie jutro bede miala jeszcze drugi numer do tej lekarki o nazwisku Sokala, napisze wieczorem
pozdrawiam

Wróć do „Zdrowie dziecka”