felicity001, jogurty tylko ze słoiczków hippa i gerbera na danonki jest za wczesnie a glutem to sama nie wiem co robić dawałam przez tydzień kasze manną jako zagestnik do zupek i przestałam bo Ola dostała biegunki nie wiadomo od czego
Dopiero wstałam, spałam dzisiaj z przerwami bo moje dziecko jakieś marudne się od wieczora zrobiło Nie moge jednak tego zwalić na je*ane zęby bo u nas ni widu ni słychu tego diabelstwa
Gosiu, cieszę się że ten 4 sezon bedzie
Anetko, ładnie Joachimek wygląda w nowej spacerówce. Ja kupiłam Baby Design ale inny model i pod wzgledem wygody nie jestem z niej zadowolona. Ale używamy go tylko do sklepów i na wyjzady, więc bedzie ok. Mój to typowa parasolka i pewnie dlatego mało wygodny dla dziecka
Sosna dziecku pieluchy nie założyć......
Najlepsze życzenia dla Maciusia U nas papapapa też już jest od pewnego czasu ale jeszcze nie zawsze w odpowiednim momencie. Goście przychodzą a nasz synek "papapapa" robi
Mosob gratulacje z okazji zebrania moczu
Co do produktów zbozowych to ja jeszcze nie daję, ale podałam deserek z jogurtem ostatnio i było ok
mosob, a ja myślałam że prawdziwka ale taki też fajny... a propos bujanych zabawek mój szwagier jak był mały to zrobił interes życia (co mu do tej pory wypomina jego mama) wymienił się pięknym bujanym konikiem za .... wańkę wstańkę ( i to jeszcze uszkodzoną )
Mosob, świetny ten bernardynek. Ja myślałam nad tygryskiem albo puchatkiem na biegunach, bo w puchatki mamy pokoik Hubcia. Co do egzaminu to mam w poniedziałek brrrrrrr, nawet mi nie przypominaj. Dzisiaj kolejna jazda.... w ten upał. Mogli klimę założyć w tych punciakach
mosob, ja nadal używam tych najmniejszych butelek, Zuzka większą butlę dostaje przed snem i ją podgrzewam w kuchni
[ Dodano: 2007-06-12, 11:22 ] Kocica_26, może dlatego został ogrodnikiem roślinki go nie oszukają, chociaż my kiedyś kupiliśmy czerwona różę do donicy i zakwitła na ... żółto .... teraz czekamy na jaki kolor zakwitnie clemantis, ma być czerwony ..... TRZYMAMY kciuki za egzamin !!
Ostatnio zmieniony 12 cze 2007, 11:23 przez Sosna, łącznie zmieniany 1 raz.
Jola to w poniedziałek wszystkie trzymamy kciuki za ciebie, zdasz na pewno
a jak bedzie tak goraco jak dziś to egzaminator będzie obcierał pot z czoła co chwile i nie zobaczy ewentualnych błedów