Dzieczyny sa watki z roznymi miesiaczkami dzidzi, a tu mozemy sie wszyscy zjednoczyc i pokazac jak wygladaja nasze male i duze pociechy!! ja zaczne a wy wklejajcie ino szuru buru hihihihi :
SANDRUSIA)), alez twoj synus slicznusi jest calkiem podobny do siebie szczegolnie z oczek i brwi ;D;D;D oki juz wklejam, narazie my dwie jestesmy ale mama nadzieje ze wiecej mamusiek sie pochwali swoimi dzidziami
oto ja i moja niunia:
tu zdziwiona minka ze czeka ja kapiel hihihihi
a tu z Kubusiem Puchatkiem przebudzamy sie
siczne wasze sakrbki....wlkejajcie laseczki jak najwiecej zdjęc..uwielbiam fotki maluszków SANDRUSIA)), w tej wannie to mały książe...... MamciaKochana, rózowe cudo.....dawac wiecej dziewczyny
ja zaraz wkleje mojego rozrabiakę
MamciaKochana moja Nicole jeszcze nie mowi za bardzo,ma swoj jezyk i tak sobie grzechota ale zeby jakies slowka powiedziala to mowi juz Nie,Naaaa a ja czekam az powie mama aha i juz powiedziala dedi (po angielsku tata )a ja dalej sobie cierpliwie czekam ale masz slodka coreczke Mamcia super tak jak moja
iza, ale fajoskiego masz synka ;D;D;D eve.ok, pamietaj ze nigdy niejest za wiele hihihihi super mata dla dzidiz, gdzie ja kupilas??
[ Dodano: 2007-03-13 ] Kristi, ohhooo ja bym zazdrosnica sie zrobila ze dedi juz wola a gdzie mommy?? u mnie bedzie FA i MULA bo tak jest tata i mama hihihihi