Ja lubię i taki i taki bób chociaz na surowo to bardzioej zielony groszek mmmmmmm ptchotki
ugotowany bób to bez zadnego sosu, jak pestki
Dzisiaj znowu kupiłam paczkę , nie umiałam się powstrzymac
bob... pycha... szkoda, ze w uk nie widzialam...
za to reszta owocow dostepna o kazdej porze roku, ale nie takie pyszne jak w polsce
[ Dodano: 2007-06-12, 20:47 ]
u nas dzis mial byc ryz z owocami, ale moj mezulek ma ochote na frytki z jajkiem i smazy.. hihi no niech mu bedzie.. skoro ja nie mam zachcianek to tatusiowe spelnimy
my dzisiaj będziemy sie objadać zupką kalafiorową a na drugie kurczaczek z ziemniaczkami i suroweczka a narazie zajadam sie ogórkami malosolnymi coprawda przez te przeziebienie nie mam wielkich wymagań ale ochoty jeszcze są
u mnie wczoraj były pierożki z truskawkami i słodką śmietanką...a dziś naleśniki z truskawkami. Jak narazie truskawki są na porządku dziennym i się wcale nie nudzą. Moim dzieciom tez smakuje takie menu. aha a na deserek ciasto z truskawkami i galaretką...mniam. Dla męża jest mięsko w sosie....z suróweczką.
ja juz zjadlam obiadek ale jak wróci maż z pracy kolo 19 to zjem z nim jeszcze raz bo tak mi smakowalo mam ochotę na loda ale z chorym gardłem to tak nie za bardzo powinnam