Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

13 cze 2007, 00:16

Fela lenka ma 94, waży 14kg, dane sprzed tygodnia, jeli wierzyc kubie, bo to on z nią był :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to wysoka panna :ico_haha_01: i waga niezla :ico_oczko: rosnie ci modelka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

GOSIU
duzo zdrowka dla malego

[ Dodano: 2007-06-13, 00:18 ]
Jaśnie Pani no to żeś poczynila inwestycje w maść...tylko kto ci ją będzie nakładał??? trafisz sama do dziurki z takim brzucholkiem?
ech, jakbys widziala te cowieczorne akrobacje.... kazdy kabaret wysiada :-D wczoraj dwie dawki zmarnowalam i aplikator zlamalam :-D
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

13 cze 2007, 01:08

gosia a co jest Tomusiowi? widze,ze wojna z tesciowa na dobre,skoro z nia nie rozmawiasz?moze to i lepiej ,skoro taka falszywa :ico_zly: fittney ty to tez masz przejscia,wspolczuje ci bardzo ...
kasiaa to lenka taka duza :ico_szoking: prawdziwa modelka :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 cze 2007, 07:58

Dzien dobry dziewczyny
ja juz na nogach ide dzis do citizen advice i revenue :ico_olaboga: dobrze ze nie ma upałów ufff....
Gosia jak tam synek sie dzis czuje? co mu???
Julie fittney ma racje :ico_brawa_01: sobowtór Fryty :ico_szoking:
Fittney czyli widze ze zły nastrój nie tylko Ciebie dopadł, ale nie denerwuj sie kochana, a co do pracy to nie mozesz dac gdzies ogloszenia ze robisz pazury????
ja mam znajoma co jest fryzjerka i dala ogloszenie po Polsku, wiesz jakie ma wziecie??? ledwie sie wyrabia :ico_olaboga:
Kasia ale ja chyba Cie nie widziałam :ico_olaboga: a ze facet stworzony do wyzszych celow to nie musisz mi mówic :ico_olaboga: mój wczoraj dostał wkrętarkę od kolegi i jak wrocił z roboty to zamiast obiadu i prysznica, wkręcał co sie dało, wszystkie drzwi, śruby itp ciekawe zajecie mial do wieczora :ico_puknij:

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

13 cze 2007, 08:43

hihi nie wy pierwsze to mowicie... naszczescie nos mam oryginalny nie od plastyka :ico_haha_01: frytka robila go pode mnie :ico_oczko:
u nas zapowiada sie upal... idziemy sie spotkac z dziewczynami z postnatal group troche czasu minelo... zobaczymy jak nam male porosly....oczywiscie zdjecia beda :-D

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 cze 2007, 08:50

Julie baw sie dobrze!!! :ico_brawa_01:

dziewczyny chciałam Wam pokazac jaka pamiątke moj kochany planuje zrobic z narodzin naszego dziecka, bo On lubi sie w takie bajery bawic, a ja bede szczesliwa mając taka pamiątke, właczcie głosniki :ico_brawa_01: !!!
http://www.youtube.com/watch?v=o-N4_d-g ... ed&search=

Awatar użytkownika
felicity001

13 cze 2007, 08:54

julie_377, milego spotkania! Ja studiowalam troszke pozniej, od 2003 - 2006, a z genetyki niestety poprawke mialam :ico_oczko: Swoja droga - mnie tez ciekawi - jak to sie stalo,ze zostalas stewardessa? :ico_haha_01:
FITTNEY, na pewno uda ci sie znalezc pracke
martuchafrost, powodzenia w citizen...
gosia zyczymy zdrowka Tomkowi

Na pewno jeszcze dzis tu zajrze - a na razie zmykam :ico_buziaczki_big:

julie_377

13 cze 2007, 09:09

hihi z moja praca to bylo tak...
jak robilam prace magisterska to siedzialam z dwiema wariatkami z ktorymi przyjaznie sie do dzis w ciemnej klitce po kilka godzin dziennie szlachtujac niczemu winne myszy i na rozne zesmy pomysly wpadaly :ico_noniewiem: jednym z nich byl np test na hiv a ze wybralysmy dzien walki z aids to jak zesmy poszly robic ten cholerny test to telewizja tam byla i moja reka byla w kronice krakowskiej a moja kumpela platla jakies bzdury o odpowiedzialnosci stojac tylem do kamery- bo to byl jej pomysl i wyjscia nie miala ... bo bylysmy w tej klinice jedyne a oni koniecznie chcieli zrobic program no mowie wam.. :ico_smiechbig:
i kiedys stwierdzilysmy ze latac to byloby fajnie... zlozylysmy cv do lotu i zaprosili nas na rozmowe... wiec jezdzilysmy na kolejne etapy do warszawy ale po ktoryms tam odpadlysmy wszystkie trzy :ico_noniewiem:
ja potem zlozylam aplikacje do wizza i sie dostalam tak z glupia franz no i chyba mi to odpowiada... nie wiem czy chcialabym pracowac od pon do pt od 9do 17 naprzyklad :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-06-13, 09:10 ]
no i mam znizki na wakacje

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

13 cze 2007, 10:18

julie ale jaja z tym testem :ico_brawa_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
z tymi liniami lotniczymi tez :-D ale jak widac trzeba probowac :ico_brawa_01:
marta obejrze filmik jak T pojdzie do pracy,on nie lubi tych filmikow ...nie wiem co sie z nim dzieje,chyba sie boji,bo wczoraj cos mowil,czy nie lepiej zeby na korytarzu poczekal jak bede rodzic :ico_szoking: a wczesniej chcial zdjecia robic...to chyba przez moja mama,bo mu nagadala ,ze faceci nie daja rady itp :570: :570: a ja wole jego niz ja :(
oczywiscie on nie ma wyboru i musi isc,chyba ,ze zacznie byc zielony i mdlec to moze wyjsc :ico_haha_01:

julie_377

13 cze 2007, 10:57

lucy normalnie nie m,oge.. powiedz mu ze faceci calkiem dobrze znosza porody.. moj nie chcial isc a spisal sie na medal i zachwycony byl... nadaja sie nadaja... do robienia sie nadaja do i do rodzenia tez
marta filmik cudny az mi sie lezka w oku zakrecila :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

13 cze 2007, 11:00

witam i ja
Fittney czyli widze ze zły nastrój nie tylko Ciebie dopadł, ale nie denerwuj sie kochana, a co do pracy to nie mozesz dac gdzies ogloszenia ze robisz pazury????
ja mam znajoma co jest fryzjerka i dala ogloszenie po Polsku, wiesz jakie ma wziecie??? ledwie sie wyrabia :ico_olaboga:
:ico_puknij:
ech no to wyglada na to ze ja jakas pechowa jestem,bo ogloszenie dalam na londynku juz dawno :ico_noniewiem: a dzwonilo moze ze 3 os a robilam 1 , :ico_noniewiem:

Wróć do „Pozostałe”