julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

13 cze 2007, 11:08

ja np tez chodze do polskiej fryzjerki a dziewczyna zrobila sobie ulotki i rozdawala na ulicy przed skelpem z polska zywnoscia... dobry pomysl!

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

13 cze 2007, 11:11

julie ja wiem,ze on jak idzie na fajke z moja mama to ona mu te starodawne poglady wciska,ze facet to lepiej,zeby tego nie widzilal itp :ico_zly: wczesniej nie bylo zadnych problemow...teraz moja mama mu wciska jakas historyjke ,ze jej znajoma poszla z corka ,ona byla na relanium ,a zieciu zemdlal :ico_puknij: denerwuje mnie takie cos...a ja jej mowie,ze moja kolezanka byla z mezem i on sie spisal na medal i bardzo szczesliwy i w ogole...albo,ze na tt tyle rodzinnych porodow i jakos faceci zyja..a ona mowi,ze ja go zmuszam,bo moze on nie ma ochoty,to mowie,ze ja tez nie mam ochoty ,a jakos musze isc... :ico_zly: a w ogole to myslalam,ze moja mama bardziej nowoczesna jest ,ale jak widze to nie bradzo :ico_noniewiem:
fittneymoze sie jeszcze odezwa ...ehhh...widze ze nie jest latwo

[ Dodano: 2007-06-13, 11:14 ]
julie ja tak samo...poznalam ta polke przez kolezanke,a pozniej ja i jej meza na miescie i dali mi ulotke i od tej pory tylko do niej chodzimy,bo jest bardzo fajna ,ladnie scina i malo bierze.a tomek bardzo lubi jej meza ,nagrywa im filmy itp...bardzo fajni ludzie ...wlasnie oni byli na tym rodzinnym porodzie,ich corka ma 7 lat i on w niej zakochany strasznie...i nie mial zadnej traumy ,mowil,ze nawet do domu nie chcial isc jak mu kazali tylko 4 razy sie wracal do szpitala,bo nie rozumial czemu ma isc do domu hi hi

julie_377

13 cze 2007, 11:18

lucy widzisz ja tez z babcia moja nigdy problemow a jak przyszlo do dziec ka to zgrzyt.. bo ja go nauczylam samemu zasypiac a ona np tylko go trzepie i trzepie i mnie szlag trafia bo ani dziecko zadowolone ani wogole co to za pomysly!ogolnie to widac roznice pokolen i juz... ciesze sie ze wyjezdza serio wiecej mnie umeczyla niz pomogla....i oczywiscie wie lepiej! a to co wyprawia to mnie szlag trafia....nawet dobrze mleka nie odmierzy :ico_noniewiem: babcie to na dwa dni do zabawy a nie do opioeki ehhh a juz napewno nie do wychowywania

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

13 cze 2007, 11:22

mojej mamie jeszcze powiem to jakos sie dostosuje,a tomka mama jest juz tak uparta,ze sie nie da :ico_olaboga: ja sie tylko modle,zeby jego mama na krotko przyjechala,bo ja zwariuje ...ja z nia tydzien pod jednym dachem mialam problem,ale slowem sie nie odezwalam,ale dluzej pewnie milczec sie nie da... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 cze 2007, 12:34

hej hej

no z mama zawsze latwiej... :-D mozna jej powiedziec to i owo nieowijajac w bawelne.. :ico_oczko: . ja na pewni tak zrobie, bo mysle, ze tez ma swoje przestarzale poglady... :-D hihi i z dzieckiem nie miala kontaktu kupe lat wiec nie bardzi czai baze... hihi :-D
natomiast tesciowa chce przyjechac we wrzesniu... :-D ona z koleji wychowala wnuczki niedawno.. :-D .. i nadal sie nimi zajmuje od czasu do czasu //// takze mysle, ze zna obecne podjescie do dzieciaczkow.. :ico_oczko: a poza tym jest super... nigdy sie nie wtraca.. :-D .nawet jej wlasna corka zadowolona.. :ico_brawa_01:

wstalam szybciej zeby do was zagladnac a potem chce sie wybrac na jakis shopping... :ico_brawa_01: i czeresnie mi sie skonczyly... :ico_olaboga: a takie pyszne znalazlam... :-D jak polskie :-D
co do pepka, to ja nie pytalam poloznej.. zapomnialam :ico_wstydzioch:
ale moze dlatego, ze kumpela mowila wlasnie, ze tutaj nie kaza niczym go przemywac i tez odpada bez problemu... :ico_oczko:

julie_377

13 cze 2007, 13:23

madziorka ja niczym nie przemywalam wlasnie i po 3 dniach odpadl sam bez problemu ale mozesz kupic spirytus salicylowy i normalnie jak w pl przemywac tylko nie wiem w jakich proporcjach sie miesza ale to pewnie gdzies znajdzies albio dziewczyny beda wiedziec :ico_haha_01: ja tez sie za jakies pol godzinki zbieram troche do ludzi tzreba wyjsc :)
a jasnie pani? gdzie sie podziewa?

kaasiaa79

13 cze 2007, 14:05

czesc dziewczyny!
ja juz siedze u rodzicow, bo taka pogoda, ze szybki obiad kubie naszykowalam i lenka sie juz chlapie w baseniku, a ja sobie w nim nogi mocze :ico_haha_01:
Marta piękny filmik! :ico_brawa_01: bardzo, bardzo wzruszający i ta piosenka...super :ico_brawa_01: no wlasnie, bo ja juz baaardzooo dawno swoje zdjęcia wklejałam :ico_oczko: cos tam wykombinuje i wkleje :ico_oczko:
Lucy z własną mamą jest łatwiej wytrzyamć, zawsze mozna sie postawic, bo co do teściwoej, to chociaz nie mam, to wiem, ze moze byc ciężko :ico_oczko:
Julie ale opowiesc o lataniu! :ico_brawa_01: nadaje sie na komedie w kinie :ico_oczko: a do Frytki rzeczywiscie jestes podobna, ale 100 razy ładniejsza, serio! :ico_oczko: co innego mieszkac z babcią a co innego ją widywac od czasu do czasu, skąd ja to znam :ico_noniewiem: jak mieszkalismy tutaj to bylo gfajnie, ale nie tak jak teraz, rodzice nawet mi smsy piszą, że nas kochają :ico_szoking: :-D
Jaśnie Pani! now iedzialam, e cos wykombinujesz z tą maścią, ale zeby od razy szpalułke łamać? :ico_smiechbig:
Madzia udanych zakupow! :ico_oczko: a czeresnie rzeczywiscie w tym roku pyszne, ale za to truskawki to juz w ogole mniam mniam! wczoraj zjadlam 2 kg! dzisiaj przystopuje, ale jutro znowu! juz są po 3 zł, wiec mozna sie najeść :ico_oczko:
Fitney ale szukacie jakiegos nowego mieszkania? a twoj mąż nie moglby sie na moment zwolnic z pracy, zebys mogla isc na rozmowe? ale wyszła z tą koleżanką, szkda :ico_noniewiem:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 cze 2007, 14:25

hej
Tomek ma zapalenie gardła. Do tesciowej rowniez sie moj P nie odzywa. I dobrze. Moze cos zrozumie stara jedza.
Co do wod plodowych mi polozna podczas porodu przebila.

Lucy co do wspolnych porodow to powiedz ze to nie jest tak ze on patrzy jak dziecko wychodzi tylko stoi przy tobie i cie wspiera. Nikt go nie zmusi do ogladania. Moj P poszedl ale przespal pol porodu. dopiero jak dziecko wychodzilo to polozna go wolala i glowka na zewnatrz a P leci.

Kasia Lenka rzeczyiwscie wielgasna. Moj Tomek bedzie za tydzien na szczepieniu wiec powiem wam jego wymiary. Ale wzrost to raczej mniej niz 90cm.

Jasnie Pani a co ty spisz?? Gdzie poranne meldowanie?

Co do przecierania pepka to spirytus salicylowy chyba w proporcjach 1:4 sie daje z woda. Ale pewna nie jestem. Są tez Lako takie waciki nasączone spirytusem. A tak w ogole to zalezy od dziecka. Mojemu Tomkowi z 2 tygodnie siedzial pepek mimo ze ciagle smarowalam.

Julie podobienstwo z frytka rzeczywiscie jest ale ona to marna kopia Twoja.

Madziarka widze ze z zakupami nie dajesz spokoju. Dziecko Twoje to maniak zakupowy bedzie. Masz w ogole gdzie miescic te zakupy? I jak z lozeczkiem bo nie doczytalam. (przyznaje sie bez bicia)

Fittney duzo zdrowka dla Adasia. Ze tez w taki upal nam sie dzieciaki rozchorowaly.

Felicity gratuluje pracy. Zwlaszcza ze trafilas na swoj zawod.

Fela widze ze juz loczki podrosly. Fajne zdjecie w podpisie.

Marta nie moge obejrzec filmiku bo P z Tomkiem spia. Ale niedlugo zobacze co to za pamiatka.

Dobra lece obierac fasolke szparagową bo na obiad z jajkiem sadzonym i ziemniakami. to moj ulubiony obiad.

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 cze 2007, 14:34

no troche spalam, bo juz mnie wczorajsza energia opuscila :ico_placzek:
u nas caly dzien burze, a ja nie za dobrze sie czuje jak jest burza. wlasnie idzie nowa fala i bede musiala kompa wylaczyc:(.
Jaśnie Pani! now iedzialam, e cos wykombinujesz z tą maścią, ale zeby od razy szpalułke łamać?
zeby to jeszcze szpatulka byla.... ten aplikator wygladal jak sredniej wielkosci strzykawka, ale jak to sie stalo, ze ja zlamalam, to nie pytaj, bo dla mnie tez jest to zagadka :ico_oczko:

gosia888, co ci ten Tomeczek tak caly czas choruje? jeszcze w lecie? zdrowka zycze

julie_377, ty nie dosc ze ladniejsza od frytki to jeszcze chyba duuuzo mlodsza :-D

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 cze 2007, 15:44

hej dziewczyny dopiero wrociłąm z miasta, jakby szlag mnie trafił.... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
poszłam do citizen a tu kartka : zamkniete sorry :ico_zly:
no to poszłam do reneveu złozyc P60 i dowiedziec sie ile podatku nam zwroca, a tu stos papierow do wypelniania i ona mi mowi ze mam za 2 tyg przyjsc z tymi papierami, to ja na to ze źle sie czuje i za chwile urodze no i mnie przyjela bez kolejki :ico_brawa_01: ale co sie okazało mi nie zwrocą podatku bo wszystko miałam naliczane oki, ale mojemu zwroca, tylko nie za duzo :ico_placzek: , ale lepszy rydz niz nic nie? :ico_brawa_01: no i na pocieche kupiłam sobie maliny i truskawy :ico_brawa_01:
Lucy ten filmik w sumie nie przedstawia porodu, wiec jaknajbardziej powinnas go z Twoim obejrzec, to tylko zdjecia z podkładem muzycznym, a Twoja mamusia niech mu tyle nie gada, bo moja tesciowa tez mojemu nagadała, jak był w Polsce i taki niewyraźny przyjechał, to mu sie zapytałam czy jest mężczyzną czy myszą?
Gosia trzymam kciuki za synka zeby szybko minęło :ico_chory:
Kasia mam Cie tu Ilonką postraszyc zebys zdjecia wkleiłą????? ale mi juz!!!!!
a właśnie co z Ilonką??????????????????????????????????????????????????????

[ Dodano: 2007-06-13, 15:49 ]
Lucy pociesz sie ze do mnie tesciowa tez przylatuje, ale ja juz ją wytresuje, zresztą Ona sie mnie boi i mnie słucha, a w razie czego stosuje tekst do mojego Jacka " powiedz Jej cos" no i wtedy On wkracza do akcji :ico_brawa_01: w sumie Ona nie jest taka zła, nawet oki ale tesciowa to tesciowa, a mama to co innego, zresztą wiecie co mam na mysli :ico_haha_01:

Wróć do „Pozostałe”