ML wszystkiego najlepszego dla Tobisia z okazji 4 miesięcy!!!
Magdzinka zamówiłam sobie tą butelkę. Zamówiłam z 10 kapslami, ale chyba bede mieć za mało... Zobaczę jak się to będzie sprawdzało. Może będę mogła wyciągać od tych zamrożonych tak jak te podstawki, bo przeciez jak się zamrożą to już nie muszą stac, bo się nic nie wyleje!
Ja miezszkam na śląsku, konkretnie w Jaworznie, także nie zabardzo mamy możliwe spotkac się w "realu"...
hekkate, asiam_26 ja też rocznik 80 i tez nie wyglądam na swoje lata!! Asiam, a w którym miesiącu się urodziłaś?? Hekkate nie pytam bo wiem!! My jesteśmy astrologicznymi bliźniakami prawie, bo hekkate jest kilka dni starsza.
A Daniel jest 1 dzień starszy od mojego Bartka.
Dodam tylko że jesteś Asiam_26 super laska a Łakaszek super wyszedł na tych zdjęciach!!
mamcia superowe zdjęcia Julci!! Ale z niej zdolna bestyjka!! Tak sobie nóżkę do buźki włożyć!! Mój synek chyba nie bedzie mógł czegoś takiego wykonac bo nonono za ciężka!!
Iza ja też wożę Bartulka w foteliku na stelażu wózka i super się to sprawdza jak jest gorąca, dlatego jeszcze nie zmieniłąm na spacerówkę, ogląda sobie świat i jest mu przewiewnie, choć nigdy nie narzeka jak jest na spacerku.
Małgorzatka podziwiam Cię że wstajesz o 4 rano!!!
Nic by mnie o tej porze z łożka nie wyciągnęło, za wyjątkiem głodnego dziecka! Ja musze posprzątać sobie dla zdrowia psychicznego ale o "normalnej "porze! I też czasem zdaża mi się coś gotować z 9 kg Bartulkiem na ręku, jak się spieszę a jemu sie jeszcze nie odbekło! Bo tak normalnie to go raczej nie noszę. Chyba że jest barzdo stęskniony przytulanek!! Moje kochana przylepka!!