Dzien dobry rano
Moj maz poszedl do pracy,a ja sie juz nie klade bo czuje sie wyspana.. Maz mi powiedzial ze mala sie w nocy dwa razy budzila i musial wstanac.. a ja sapalm jak zabita i nic nie slyszalam..

I tylko raz wstanelam jakos przed 6 00 bo malej smoczek wylecial i plakala.. no to jak sie moj maz nie wysypia biedny to czemu mnie nie obudzi.. pozniej ma humor jakis taki dziwny.. i niewiem jak mam z nim pogadac.. bo jak sie nie wysypia to potem jakis drazliwy jest no ale moze sie wyspi kiedys..
A moja mala Nicole jeszcze sobie spi,a dzisiaj jak sie mala obudzi to idziemy na poczte na spacerek,mam list do wyslania
No i zaraz sobie wejde na e-baya i kupie ten film na dvd bo ja go wczoraj znowu ogladalam i sie wzruszylam..

Moj maz wchodzi do pokoju(bo byl w innym i tez patrzyl na tv) i mowi ze jestem placzek a ja ze sie nawet niemoglam wzruszyc hehe

No a pogode mamy dzisiaj ladna,narazie bez sloneczka i bez deszczu ale sie wypogodzi mam nadzieje..
Diem dokaldnie tak samo myslalam jak byl chrzest mojej Nicole ze moi rodzice musza stanac na glowie i musza byc,bo jak to pierwsza wnuczka i zeby ich nie bylo.. a jednak

no ale stalo sie i trudno..Jestem ciekawa jak to bedzie z roczkiem mojej malutkiej.. CIekawa jestem czy przyjada.. ja nie bede ich zapraszac bo oni wiedza kiedy mala ma swoje 1 urodzinki i zobaczymy.. Od tego jestesmy zeby sie pocieszac i wspierac.zawsze chetnie
Aginka trzymaj sie kobieto,jak jest az tak zle z twoim mezem to nie mecz sie.. ty tez masz prawo byc szczesliwa i ulozyc sobie zycie tak jak ty chcesz.. Powodzenia.. No wiem ze pisze duzo,ale mam czas.. i ochote..to pisze..
Ok ja zaraz spadam wziasc prysznic i sie ladna zrobic.. Sloneczko juz wychodzi na dobre,czyli bedzie dzisiaj Upal.. o rety..
Milego dnia wszystkim i buziaczki dla naszych bobaskow paaa