KATELAJDKA no ale słodki ten barcik twój bardzo mi kacpiego przypomina jak był malutki dlatego tak spontanicznie pisze do ciebie hi hi :) ale grubasek ach pewnie całujesz kazdy jego zakamarek i masz co pilnowac w tych fałdkach zeby sie nie odparzało co nie? znam to skąś hahahhahaa.
A ja tez jestem blizniaczkiem z czerwca w dodatku w niedziele mam urodzinki ale cicho. No ja tez z podziwem patrzyląm na zdjecia Julci od Mamci bo Amelka juz sie bardzo kołysze na boczki i robi rózne akrobacje ale stópek do buzki nie włozy jeszcze bo ma tez dupsko ciezkie i jak widziałm po tych fotkach to Julcia ma raczej dłuzsze rączki i nozki od Amelki Amela taka kluska raczej
LUTOWKI a ja jestem rocznik 81 wiec taka średniówka jestem :) , ale tak szczerze to myslałąm ze hare jestes ciut starsza no tak jakos mi wygladałaś na tak troszkę starszą ale bez przesady.
Amelka bardzo nupla swoje rączki ale i tak nie sądze zeby ząbki sie pokazały w najblizszym miesiącu i raczej bedą pozniej niz u kacpiego bo on juz mocniej sie slinił i pierwszego miał jak skończył 6,5 miesiaca ano chyba ze Amelka poprostu mniej sie slini a zabki beda szły hi hi hi, zobaczymy ale tak śmiesznie się czyta jak któraś z was pisze ze ząbki juz prześwitują bo niby mamy dzieci w tym samym prawie wieku ale u Amelki nie widac jeszcze nic.
MAMCIA akrobacje Julci superasne brawo dla niej moze do cyrku z nia hahahhahahaa