Dziewczyny trzymamy kciuki za nasza Wisienke bo pojechala do szpitala bo brzuszek bardzo twardnial i miala skurcze !!!!!!!Lekarz kazal jej przyjechac!Czekamy na wiesci!!!WISIENKO TRZYMAJ SIE!!!!
gratulacje dla Agniechy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja sie od dwóch dni ledwo kulam.......... Ten upał mnie zamęczy......................... A tu jeszcze 29 dni
gratulacje dla Agniechy
Magda, Asiula i Jasnie Pani zrelaksujcie się i odpoczywajcie przed wielkim wydarzeniem to już bliżej niż dalej a ja dziś byłam u gina i z usg termin wyszedł na 14 a nie 21 sierpień
magda26 pisze:Kasik dziekujemy ale 9 miesiecy wydawalo sie krotsze niz te pare dni po termninie
tak, tu masz zdecydowanie rację niestety te ostatnie dni i te już po terminie ciagną się niemiłosiernie i dlatego najwazniejsze jest znaleźc sobie jakies zajęcie by dni płynęły szybciej i nie myslec kiedy nadejdzie ten wspaniały czas spotkania z dzieciatkiem...
ja teraz musze mocno nogi zaciskac, bo okazalo sie, ze tatus wraca w dzien, na ktory mam planowane wywolywanie w szpitalu, wiec moze jednak sie tatus zalapie. byle do wtorku....
biedna Wisienka, mam nadzieje, ze to nic powaznego ... trzymam kciuki
a za wisienkę oczywiscie trzymam mocno kciuki... jak byście miały z nią kontakt to przekażcie ode mnie pozdrowienia i buziaczki ... na pewno będzie wszystko dobrze...