lutowki dziekuje w imieniu Julci,

hare jesli chodzi o basen to trzeba zakupic takie majteczki na basen, znaczy takie specjalne pieluchy, mozna kupic takie majteckzi z ceratka ze nic nie przesiaka ( Jlcia ma stroj kapielowy z majteczkami z materialu takiego jak przeciwdeszczowy plaszcz grubszy ) lub majteczki do plywania ale one juz sa z materialunormalnego i jest duze prawdopodbienstwo ze przesiakna, lub takie Pampersa do plywania napewno moze dostac w supermarketach,
Jesli chodzi o basen to woda musi byc ozonowana ( czyli specjalny basen dla maluszkow ) a nie chlorowana, to bardzo wazne! no i woda musi byc przyjemnie ciepla, a jesli chodzi o sam pobyt na basenie, to najlepiej najpierw samemu sie przebrac i umyc a wtedy zajac sie maluszkiem za to jak juz sie wychodzi z basenu to kolejnosc jest inna maluszek pierwszy a potem ty, wtedy wszystko wychodzi bezproblemowo, Julcia strasznie lubi basen, i zazwyczaj daje jej butle 30 minut przed basenem ze sie naje, i wtedy ide na piechotke na basen bo mam ok 30 minutek wiec sobie troche przysnie przed, i wtedy jak juz ja jestem w stroju gotowa i umyta to wtedy daje jej jeszcze troche popic ale nie duzo i wtedy ona nie jest glodna, a jesli chodzi o zmeczenie to oczywiscie musi byc wyspany ale jak ja nawet Julcie zabieralam i nie spala za duzo od rana to basen jest tak relaksujacy ze ani razu nie zaplakala, bo woda jest bardzo przyjemna, i sobie gruchala, nawet jak pod koniec zaczela ziewac, no i jeszcze jedna wazna rzecz na pierwszy raz wystarczy 30 minut mozna potem przedluzac do 40 min do 50 i do godziny, ale ja narazie z Julcia gora 40 minutek i z wody wychodzimy,
ale jesli idziesz pierwszy raz to naprawde oplaca sie isc na taka nauke plywania dla maluszkow, to nie kosztuje za drogo, a naprawde sie oplaca , Julcia juz nurkowala wogole nie boi sie wody a w dodatku zwiekszyla swoje zaufanie do mnie, a na takiej nauce oni wsyztsko super wyjasniaja i pokazuja i ucza dzieciakczi nurkowac i bawic sie w wodzie zazwyczaj to jest 6 spotkan po 30 minut ale naprawde sie oplaca, polecam!
obozes ty moj ale sie rozpisalam