Witajcie dziewczynki
Przeprszam że tak późno pisze ale w dzien Kubuś marudny później ta wielka burza i niechciał działać internet no i wogóle mam troche problemów.
Lekarka powiedział że Kubuś ma miekki brzuszek i narazie żebym zpróbowała metod naturalnych czyli soczków marchew-jabko z dodatkiem soku z cytrny albo samej cytryny na łyzeczke surowe jabko no i rumianek do picia ale Kuba tylko wczoraj pił rumianek dzisiaj już niechciał a jak to nie pomoze to dała mi syrop który powoduje że jelitka pęcznieją i wypychają kupe. Zobacze jak nie bedzie poprawy to powiem jej żeby może dała skierowanie do jakiegoś lekarza od żołondeczka bo przecież chba tak nie powinno być zeby taki maluszek miał takie zaparcia. Dziekuje za troske bardzo mi miło . Kurcze kupiła bym ten jogucik ale nie widziałam go nigdzie może to by pomogło.
Mam nadzieje ze mu sie wszstko uregoluje i wszsto bedzie dobrze bo już zaczynam sie nartwić.
Wczoraj jak pojechaam do lekarki to akurat jak wychodziłam to przyszła ta nawałnica i kurcze siedziałm na poczekalni 1,5 godziny i wkońcu w tą wielka burze i ulewe musiałam biec po auto bo Kuba juz był głodn a tu nie zamierzało przestać naszczescie spotkałam tam znajomą i chwilke popilnowała Kube a ja pobiegłam po auto mówie wam masakra dawno nie widziałam takiego deszczu niemogłam jechać autem .
Julie ale z Nathanka to mały podrywacz
Agusia mój Kuba też nie robi wielu rzeczy o których piszą tu dziewczyny teraz jest na etapie przekręcania się z pleców na brzuszek no i pełza do tyłu tylko że jeszcze dobrze nie wyczajł że tak można się przemieszczac poprostu jakoś mu wychodzi no i ja nie mam zabardzo gdzie pooży bo kurcze nie mam miejsca na podłodze
Kończe bo się rospisalm że hej .
O zapomniała bym wczoraj dostałam okres
a było tak fajnie bez niego a wy macie juz okres czy jeszcze nie???
[ Dodano: 2007-06-15, 00:40 ]Teraz mi się przypomniało że kuzym mojego męz ma znajomą pediatre w szpitalu matki polki i moze bym się jej poradziła co ona o tym sądzi