gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 cze 2007, 15:29

mowilam ze sa fajne bo dziecko samo moze budowac.....i ma sie go na chwile z glowy
my z Pawlem z 30 minut sie bawilismy rzucalismy pileczkami i na ten kijek łapalismy. Naprawde rewelacyjne, fajnie ze je polecilas.

felicity ja nigdy nie mam ochoty, wlasnie zrobilam zapiekanke. Ale z moim niejadkiem dalej nie mam pomyslu. Moze podsuniecie jakis łatwy i szybki przepis na obiad dla dziecka niejadka co???

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

14 cze 2007, 15:41

gosia u mnie tez byl taki okres ze konrad nie chcial jesc innych dan ale zupy wcinal takie jak pomidorowa,ogorkowa rosol,barszcz czerwony,warzywna hmmn ,a teraz to wszystko wcina ziemniaki,ryz makaron z jakims mieskiem i warzywkami.
azpiekanke powinien ci zjesc moze rozdus ja widelcem polej jakims sosem wlacz bajke ,konrad tylko przy bajce je.... a ty do tej pory karmilas go zupkami ze sloiczkow?????

a co za zapiekanke zrobilas,podaj przepis?

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

14 cze 2007, 16:25

Witam kochane kobietki :-)
Dlugo sie nie odzywalam ale to z braku czasu :ico_noniewiem: nathanek malutki nam rosnie troche marudny przez te zabki ale da sie wytrzymac :ico_haha_02: Alusia od wczoraj ma okularki zadowolona i chiodzi w nich :ico_haha_02:
julie_377, ale ten Nathanek duzy :ico_szoking: ile on jest mlodszy od reszty dzieciaczkow?? bo wyglada na starszego :-) Gratuluje powrotu do latania :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a historia super
gosia888, nie martw sie synkiem ze jest niejadek moja Ala tez tak miala pozniej jadla bardzo duzo a teraz znowu nie chce jesc :ico_olaboga:
felicity001, cora sliczna noi naprawde podobna do ciebie
Jasnie Pani :), miejmy nadzieje ze uda ci sie poczekac na meza :ico_haha_02: ciesz sie ze sie zdecydowal, maz to wielka podpora
lucy23, ty juz na dniach rodzisz :ico_szoking: bierz meza na porod, mi tesciowa tez marudzila "a po co ze facet nie powinien tam byc i takie tam" ogolnie starodawne poglady :ico_noniewiem: a maz ogolnie nie widzial porodu od strony ginekologicznej, tylko byl przymnie z boku i mnie wspieral :-) (mial cala reke poszczypana i podrapana)
kasia79 faktycznie twoja Lenka to pannica ze hoho , jak po harcach w czerwonej sypialni?? :ico_haha_01: szykuje sie rodzenstwo dla corci??
Nic ja narazie lece bosynus marudzxi :ico_olaboga: Pozdfrawiam was wszystkie :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 cze 2007, 16:37

przyszlam sie poskarzyc :ico_placzek: boli mnie dzisiaj brzuszek i Łucja jest jakas strasznie ozywiona i okropnie kopie - jak nigdy jeszcze. nie wiem czy powinnam z tym do szpitala isc, bo pozarlam dzis prawie kg bobu i moze ona tak przez to ciezkostrawne jedzenie robi :ico_placzek: ale boli strasznie, jak nigdy jeszcze, a przez ta jej ruchawke nie wiem, czy to ona czy skurcze :ico_olaboga:

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

14 cze 2007, 16:56

jasnie pani chyba lucji ten bob nie spasowal .... ja bym na twoim miejscu leciala sie zapytac co to.... bo moze lucja 14 sobie akurat wybrala na urodzinki....

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

14 cze 2007, 17:16

marta moja mama mowi,ze sny sprawdzaja sie na odwrot i wg niej bede rodzic 30 godzin ,a nie 3 :ico_haha_01: :ico_haha_01: a jak przeczytalam posta emilki to powiedziala,ze tomek ma mnie trzymac za reke ,bo ona nie chce byc pogryziona :ico_haha_01: ona sie troche zaangazowala w tt i pyta czy jest forum dla babc :ico_smiechbig: i kaze sprawdzac na czerwcowkach czy ktoras rodzi i zdjecia bobasow oglada i ma straszna radoche :ico_brawa_01: a wczoraj smiali sie z T ,ze tt to sekta :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 cze 2007, 17:36

wczoraj smiali sie z T ,ze tt to sekta
to juz nie jest sekta to uzaleznienie..... przynajmniej w moim przypadku :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-06-14, 17:38 ]
właśnie laski podajcie przepis na tą zapiekanke, bo ja juz mam tez dość gotowania ( co zawsze lubiłam) bo nie mam pomysłu co gotowac :ico_placzek: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 cze 2007, 18:00

hejka

marta ja mam przepisy na fajne zapiekanki
brokuly makaron boczek ser zolty i czosnek
ryz,kukurydza,papryka, cebula i ogorki kiszone podsmazyc, ser zolty, wymieszac wszystko z przecierem pomidorowym

mam nadzieje, ze nie pomieszalam hihi

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 cze 2007, 18:51

Madziorka dzieki, wypróbuje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 cze 2007, 19:48

skurczybyki mi wylaczyli neta na kilka godzin!!! bo burze sa i cos im sie spsulo, ale zadzwonilam i okrzyczalam i wlaczyli :-D w miedzy czasie dzwonilam do gina i powiedzil, ze dopoki skurczow nie poczuje to mam sie cieszyc, ze dziecko sie rusza i jutro na KTG. tak myslalam, ze troche panikuje :ico_puknij:
kasia79 alarm odwolany :ico_oczko:

Wróć do „Pozostałe”