i niestety to jest tragiczne
dlatego ja staram się zawodowo to zmienić i robię rzeczy oparte na naturalnych, zdrowych produktach
dlatego też teraz dużo się mówi o produktach regionalnych, tradycyjnych i ekologicznych i naprawdę warto się zastanowić co wkładamy do garnka i czym za chwilę nakarmimy nasze dzieciaki
[ Dodano: 2007-06-14, 22:45 ] dobrej nocki Kingo, śpij dobrze i nie daj się wampirkom za bardzo
Czesc dziewczyny no i mamy kolejny piekny dzionek ! Musze sie pochwalic wczoraj kupilam sliczna wanienke z TELETUBISIAMI a co niech maly uczy sie tolerancji od pierwszych dni!
witajcie gaduły
nocka tym razem minęła mi spokojnie, za oknem znów upał, ale dziś ostatni dzień do pracy
Co do wczorajszego tematu ciąż straconych to z tego co słyszałam to czasem jest tak że kobieta nawet nie wie że była w ciąży bo organizm ją odrzucił nim ona sie zorientowała...... Może tak też było ze mną bo miesiąc przed zafasolkowaniem się Natalii też nie miałam @ a potem jak zaczęłam krwawć to żywoczerwono krwią, tak zupełnie inaczej..........
Miłego dzionka
Witajcie kobietki :) ja już po śniadanku i spacerku z psem....upał od rana.
pokażę Wam dzisiaj zdjęcia mojego brzuszia....wydaje mi się że w ciągu 2 tyg. zrobił się dużo większy...
a narazie idę po
Basiu, Justynko jeszcze 45 dni!!!!!!!!!!!
Czesc dziewczyny Ja tez dzis dosc dobrze przespalam A u mnie oooooooooooooochlodzenie w nocy padal deszcz.A teraz okna poroztwieralam i wietrze na to chlodniejsze powietrze. A do dzis sie nikt od lekarza nie odezwal to znaczy wyniki sa ok.Ale niestety musze sie wybrac po nie bo jak cos by sie zaczelo to potrzebuja w szpitalu
Hej dziewczyny! Jestem nowa na forum, polecila mi kolezanka ;o) Tez mam termin na lipiec i nafajniejsze jest to ze przewidywany termin to 07.07.2007 ;o) Mam nadzieje z emaly szczesciarz urodzi sie wlasnie w ten dzionek Oby! 3mam kciuki za Was i mam nadzieje do dopisanka