czesc dziewczynki....
widze ze sypiecie imionami... a moje sa zupelnie inne... bo ja stawiam na oryginalne. ale i ladne... jak dla mnie oczywiscie...kazda z nas ma inne gusta.. no i dobrze, bo bedzie roznorodnie...
podoba mi sie rowniez Maja... ale zbyt popularne , hihi
gabrysia bardzo ladnie... myslalam zeby dac tak na drugie imie coreczce..albo weronika... bo synek na drugie chce zeby mial Adam po tatusiu... hihi
czytalam na necie i teraz jest moda na Oliwki i Pole hihi
Asiula a dla mnie wcale nie wygladasz na szeroka w biodrach.. a brzusiu zgrabniutki hihi
moj niewielki, ale to dobrze.. dopoki malenstwo rosnie zdrowo... bedzie mniej do zrzucenia... a moze jeszcze was dogonie.... za niedlugo...hihi
poza tym ja bylam chuda cale zycie z niedowaga... i nie za niska bo 172cm wiec to wszystko sie jakos rozklada po calosci hihi
Lucy rezczywiscie nie mozna sie umowic na spotkanie w konsulacie...sprawdzalam wlasnie zeby sie upewnic, ze ci dobrze podalam... ale juz dzis powinna byc dostepna strona... moze jutro.... powodzenia zycze... aha a wozek jak juz wpsominalam kupuje w polsce... polskiej firmy implast.... wiesz duzo pozytywnych opinii czytalam i slyszalam o nim.... w prezciwienstwie do quinny... i teraz wchodzi nowy implast bolder 3 i 4... ja chce 3 kolowy...
wozek nie różni się wiele od Volanta.Róznica jest w zawieszeniu,wielkości pzredniego koła i kolorystyce.. po prostu ulepszona wersja...
a kolorek znalazlam taki jak lubie pomaranczowy... i cena naparwde przystepna... podaje ci linka na allegro tam sa dane kjontaktowe... ja na gg rozmawialam z ta dziewczyna i dowiedzialam sie tego co wyzej napisalam hihi jesli chodzi o kolory to wózki sa w kolorach łączonych: np.beż jasny i ciemny (czerwony,turkus,pomarancz,zielen i granat) albo z motywem kwiatowym - beż,czerwony i czarny
zegnam was i spokojnej nocki papa
[ Dodano: 2007-03-12 ]no i zagadalam sie i zapomniala o linku dla Lucy, ale juz nadrabiam hihi
http://allegro.pl/item174737704_nowosc_ ... der4_.html