Ja mam plantexa, miałąm ja go pić...ale jakoś nie wiem...mówicie, że warto?to może czasem sobie chlupnę...A na razie to boli mnie już nonono!

A właśnie...Ja też muszę kupić ten aerozol do noska, bo Hania ma strasznie suche te gile i gruszką nie mogę ich ruszyć...Nawet patyczkiem (bezpiecznym...)nasączonym solą fizjologiczną nie mogłam do nich dotrzeć...ech....A ja gruszką wyciągam Gosiu bo ten aspirator to mnie o torsje przyprawia tylko! bleeeeeeee.......
Taaaa....apap na kręgosłup...powodzenia! dobrze, że masz mamę...i panią do pomocy tymczasowej...no i elektroniczną nianię! my też mamy, tylko na razie jej nie używam...wychodzę z pokoju jak młoda twardo śpi i w razie czego zaglądam...Może wreszcie zacznę używać tej nowoczesności???
Ewcik nio piękna poza!

Lecę szukać czegoś na dupsko i informacji o koncie na nieletnie dziecko...ale na razie znalazłam tyle, że musi mieć 13lat, żeby na nią było konto...ech...może coś znajdę jeszcze...
Hania po kąpieli po 19, najedzna i padła od razu...śpi...tatuś jej dogląda a drugim okiem gapi się na swój serial w tv...a ja się ulotniłam...
Czy Wasze dzieciaczki się też tak kręcą jak moja wiercipiętka? dziś w nocy leżała poprzek łóżeczka!