Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 cze 2007, 22:11

ze mam jeden z wiekszych brzuchow jakie kiedykolwiek widziala
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
Jasnie Pani bo padne, prosze Cie bo mój synek az wariuje :ico_smiechbig:

[ Dodano: 2007-06-15, 22:13 ]
chcialam napisac dzis rano, ale mamy w domu akcje pod kryptonimem: WRÓG U BRAM kuby babcia zawitała koło 9 i tak będzie nam truć do poniedziałku
nie uwiezycie ile ona je usypialam lenke, a na patelni były dwa udka-dla nas i 2 skrzydełka-dla lenki, balam sie, ze sie spala zanim mała usnie to powiedzialam, zeby sobie sama nałozyła i...zjadła wszytsko do tej pory sie z kuba śmiejemy finansowo nie wyrobię przy takiej babci
__
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: prosze Was laski opanujcie sie :ico_smiechbig:
Kasiu dobrze ze Lenka jest oki hurrrrrraaaaaa!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 cze 2007, 22:15

kaasiaa79, no nareszcie!!!! juz mialam dzwonic do ciebie gdzie utknelas, ze nic nas nie informujesz :ico_nienie: :ico_nienie:
dobrze, ze to uczulenie na trawsko, bo obawialam sie, ze na slonce, a z taka alergia strasznie trudno zyc... :ico_olaboga:

dobrze, ze babcia tylko do poniedzialku zostanie, bo rzeczywiscie bankructwo by was czekalo. swoja droga to jak od 9 rano siedzilala u was to sie nie zastanowila, ze jeszcze przed nia nikt obiadu nie jadl i wszystko pochlonela? dziwna babcia...

kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum

15 cze 2007, 22:17

Jasnie Pani :), Kuba byl w pracy, Lenka własnie usypiała, a ja to przecież żadna rodzina, mogę nie jeść kilka dni :-D
tez słyszałam, ze to uczulenie na słonce to paskudztwo, w przedszkolu byla jedna dziewczynka, ktore całe dłonie i policzki miała w takim rumińcu, w ostrej postaci :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 cze 2007, 22:18

Jasnie Pani bo padne, prosze Cie bo mój synek az wariuje
marta jakbys na zywca moj brzuch zobaczyla to bys :ico_placzek: a nie :-D . mam bardzo nadwyrezona macice i nakaz lezenia do poniedzilaku, bo Luśka ja tak rozciaga, ze niewskazane jej pomagac lazeniem. mam czarny pepek :ico_placzek:

kaasiaa79

15 cze 2007, 22:19

Jasnie Pani :), od czego pępek sie taki robi?

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 cze 2007, 22:19

a ja to przecież żadna rodzina, mogę nie jeść kilka dni
no tak, zapomnialam, ze takie osoby kieruja sie swoja specyficzna logika :-D wytrwalosci zycze, bo chyba bedzie ci potrzebna w ten weekend :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-06-15, 22:20 ]
Jasnie Pani :), od czego pępek sie taki robi?
siniaki podskorne nam na calym brzuchu, a na pepku skora najbardziej rozciagnieta to najwiecej je widac

kaasiaa79

15 cze 2007, 22:25

łucja az tak cie kopie? :ico_szoking: Jasnie Pani :), jestem w szoku, bo widzialam takie kreski na brzuchu, ale nie siniaki, jeszcze troche mamuska :ico_ciezarowka:
to co po weekendzie rodzimy? :ico_oczko: nie zapomnij o mnie :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 cze 2007, 22:35

takie kreski na brzuchu
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
jak to marta przeczyta to urodzi :-D :-D takie kreski to sa roztepy:

Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

niezbyt ciekawie to wyglada, nie?

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 cze 2007, 22:38

Jasnie Pani a to nie wiedziałam ze to takie powazne :ico_placzek: :ico_olaboga: wydaje mi sie ze Łucja bedzie duza :ico_szoking:
mam nadzieje kochana ze po weekendzie urodzisz???? trzymam kciuki

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 cze 2007, 22:39

martuchafrost, to jest big big potwor!!!!!!! moj ma na nia Głodzilla mowi :-D

Wróć do „Pozostałe”