Dzien dobry bardzoo mamusie
My juz ladnie na nozkach od 8 00 nie dalo sie wiecej pospac.. ale za to malutka sobie spi i jest fajnie,tez moge troche odpoczac chociaz az tak sie nie zmeczylam..
Dzisiaj idziemy do tesciow,i tam pobedziemy caly dzien bo moj szwagrowski przyjezdza z rodzinka

POzatym u nas nareszcie nie pada.. i jest ladna wzgledna pogoda i moje pranko sie juz suszy
Mam ladny humorek zeby sie tak utrzymal
Iwona no smiesznie jest to malej tuptanie.. to mi wyglada bardziej ze sie tak popisuje bo jak z mezem chodzi za raczke to tak nie robi ale jak mnie zobaczy to odrazu tupta moj maly tuptus

A jesli chodzi o twojego Pitulka i jego wkladanie raczek do buzi to ja na twoim miejscu bym poszla z tym do lekarza bo uwazam ze to nie jest ok,moze lekarz powie ci dlaczego tak robi twoj Pitulek zobaczysz.. ale jak nawet zwymiotowal i robi tak nadal .. to ja bym poszla.. bo sama tego nie rozumiem dlaczego tak malutki robi..

Trzymam kciuki i moze to jestz tylko chwiliowe ale ja tm wole sie upewnic i bym poszla do lekarza

POzdrawiam
Maggie to ci masz malego urwisa w domku to podobnie jak ja mam z NIcole kurde ona to ma enrergii ciekawa jestem jak to bedzie jak zacznie sama chodzic..

Ciesze sie ze Antos ma super kontakt z babcia.. Ja sie ciesze ze mam super kontakt z malutka Nicosia a wogule to moja mala do kazdego idzie.. Np.jestesmy w sklepie to idzie taka starsza pani i co robi Nicole?? Juz do niej raczki wyciaga i gaworzy i zagaduje.. ciekawe jak to bedzie jak starsza bedzie..

Bede musiala tulmaczyc ze nie wolno itd.. bedzie ok..
Ja tez tak mysle ze tylko ja sie ladnie Nicole zajmuje.. a to przeciez takie troche egoistyczne myslenie mamusi.. moj maz tez sie calkiem niezle mala zajmuje chociaz mala chce tylko do mnie isc..

Np.spaceruje z nia moj maz to mala chodzi po calym domu i mnie szuka.. i wychodzi na to ze caly czas sie ja nia zajmuje ..

ale tulmacze sobie to tak ze Nicole juz przywykla do mnie i wie ze przewaznie jestesmy same i same spedzamy czas.. chociaz to z jednej strony normalne bo moj maz pracuje dlugo (od 7 00 do 17-18) a zu drugiej troche dziwne.. bo potem moj maz sie dziwnie czuje ze mala chce tylko ze mna sie bawic i tylko do mnie isc..

Ale jak jest u swojej babci to tez sie z nia pobawi troche ale tez nie za dlugo bo potem mnie szuka i chce do mnie

OK to zycze wszystkim milego dnia i wszystkiego Najjj paa