gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 cze 2007, 16:34

skacze kolo niej jak moge, za jej wsparcie finansowe, o ktorym wie cala okolica
:ico_smiechbig:
ty lepiej uwazaj i nie rozpowiadaj tego bo ci jeszcze babcie ukradną jak dowiedza sie ze taka hojna

Zamiast spac robilam test na inteligencje, chcialam wiedziec jaka madra jestem. No i robie robie wreszcie skonczylam i czekam na wynik a tu okazalo sie ze musze wyslac 2 smsy po 9zł by poznac wynik. A to chamy!!! Będę dalej zyla w nieswiadomosci o swojej nadludzkiej inteligencji. A szkoda mensa pewnie na mnie czeka a tu chca wyciagnac pieniadze ode mnie. Moze sami mnie znajda jak zobacza ze wszystkie odpowiedzi dobre dalam :-D

Dobra lece spac

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

16 cze 2007, 18:28

mam nr do madziorki ,ale julie jak mozesz tez mi podaj,bo co bedzie jak zaczniemy z madziorka w tym samym czasie rodzic ?:-D
martaale fajowa babcia hi hi one chyba tak duzo jedza,bo jak do mojej przyjaciolki przyjechala ciocia z alzhaimerem to jadla wiecej niz jej ojciec :ico_szoking: ja nie widzialam,zeby ktos tyle jadl :ico_szoking:
moze rzeczywiscie nie dbaja o linie he he teraz na stare lata moga sobie w koncu pojesc hi hi

[ Dodano: 2007-06-16, 18:30 ]
ide sobie przed domem posiedziec,bo super pogoda sie zrobila :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

16 cze 2007, 18:44

Czesc wam :ico_haha_02:
No w koncu u Jasnie Pani cos sie zaczelo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: teraz jeszcze lucy23, madziorka i marta ale sie posypie dzieciaczkow :ico_haha_02:
kaasiaa79, babcia naprawde zarabista :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
julie_377, super przygody macie z mezem :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
gosia888, miejmy nadzieje ze ktos odkryje toja nadludzka inteligencje, a tak swoja droga to wyzysk z tymi smsami :ico_noniewiem:
Nic ja uciekam bo zaraz jedziemy do znajomych ....

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

16 cze 2007, 18:55

kurcze weszłam zeby zobaczyc co z Jasnie Panią :ico_olaboga:
a my jedziemy w gosci i ja nie mam w co sie ubrac :ico_olaboga: hihihihihihhiih
Emilka nic mi nie mów o porodzie bo mnie zaraz trzesie z nerwów brrrrr :ico_olaboga:
Gosia fajne są testy na inteligencje tylko poszukaj w internecie, ja sobie oststnio robiłam :ico_olaboga:

lucy23

16 cze 2007, 19:35

emilka a ty co nic nie piszesz co u ciebie i maluchow ?jak tam nathanek i alusie...czekamy na fotki hi hi
marta ty mi tu nie pisz o ruchach,bo ja mam dyske codziennie w brzuchu ,a mam zamiar urodzic jeszcze w tym miesiacu he he

[ Dodano: 2007-06-16, 19:49 ]
Obrazek
to ja z mama :-D

kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum

16 cze 2007, 19:50

Dziewczyny, Jasnie Pani jeszcze rodzi, ma rozwarcie na dwa palce, chceli jej dac kroplówke na wywołanie, ale dziarsko sie trzyma, i na razie chce urodzic bez chemii :ico_oczko: okrzyknęli ja juz bohaterem oddziału za ten wyczyn :ico_brawa_01: skurcze troche ją bolą, ale chyba da sie wytrzymac skoro pisze smski :ico_haha_01: bądźcie zwarte i gotowe-Łucja moze sie pojawic w kazdej chwili!!! :ico_oczko:

martuchafrost, jak to nie masz sie w co ubrac? a ta tunika ładna ze zdjęć?...wchodzisz jeszcze w nią? :ico_oczko: ja pod koniec ciązy to miałam takie ciuchy-wynalazki, coś od kuby cos od taty i mogłam tylko po ogrodzie w tym chodzic, bo inaczej by mnie w takim ubraniu za włóczęgostwo z ulicy zgarnęli :ico_haha_01:
Emilka_M, udanego wieczorku u znajomych, mnie niestety czeka wieczór z Godzillą...czyli Kuby babcią :-D
lucy23, koniecznie daj znac dziewczynom, ze masz skurcze! bo ty tez juz niedlugo nam sie rozdwoisz :ico_ciezarowka: jak tam, rodzinka napiera z pytaniami, kiedy urodzisz? przyszla babcia pewnie juz nie moze sie doczekac :ico_oczko:
gosia888, podejrzewam, ze w mensie już sie popłoch zaczął...obawiają sie konkurencji i to jakiej!!! swoją drogą...to za 9 zł bnabci pieczywo na sniadanie kupuje :ico_haha_01:
Julie no to w razie czego będziemy ciebie nękać o wieści od brzuchatej Lucy :-D

ja nie wyrobie z ta babcią, jak mnie wkurza, kiedy mi sie wtrąca i te swoje mądrości życiowe sprzedaje :ico_puknij: bylo do poludnia dosyc chlodna, bo tak jakos burzowo, mowie do lenusi, ze nie wolno wyjsc na balkon, a baka jej drzwi otwiera i mowi, ze na troszke to mozna wyjsc :ico_zly:
wpienia mnie i tyle! oby do poniedzialku!
nasza babcia to tajna broń IV RP! :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-06-16, 19:53 ]
lucy23, :ico_brawa_01: ale laseczki na tej ławce siedzą :ico_brawa_01: :ico_oczko:

julie_377

16 cze 2007, 19:55

jejku jasnie pani troche sie meczy bidula... ale trzymamy tu za nia wszystkie kciuki jejku ja spac nie pojde dopoki sie lucja nie urdzi na dobre :ico_brawa_01: :ico_haha_01:

lucy23

16 cze 2007, 20:25

kasiaa moja mama juz chyba traci nadzieje,ze wnuk sie urodzi :ico_haha_01: czeka i czeka ... jak mowie,ze mam jakies skurcze,to juz ja nawet nie wzrusza hi hi bo ja tak odkad przyjechala :-D
ale jasnie pani sie dzielnie trzyma :ico_brawa_01: tyle godzin :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-06-16, 20:27 ]
nasza babcia to tajna broń IV RP
:ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

16 cze 2007, 20:30

jejku jasnie pani troche sie meczy bidula... ale trzymamy tu za nia wszystkie kciuki jejku ja spac nie pojde dopoki sie lucja nie urdzi na dobre :ico_brawa_01: :ico_haha_01:
ja bez celu po domu sie snuje tylko co chwilę zaglądam na wieści o naszej ciężarówce :ico_olaboga: trzymam kciuki oby gładko i szybko już poszło :ico_brawa_01:

ja wczoraj znów mega awanturę zaliczyłam,zabrałam małego na plac zabaw,a tam jakieś 8 letnie dziewczynki wypytywały mniee o szczegóły,typu z kim mieszkam ile mam lat,a potem mnie obwąchiwały :ico_szoking: :ico_szoking:

teraz wiem od czego Adi miał bardzo wysoką gorączkę,podobno tu w Londynie właśnie panuje ospa :ico_szoking: :ico_szoking: tydzień temu byłam u koleżanki i jej synek po gorączce ma wysypkę,Adi przechodził ospę w PL więc u niego tylko na wirusówce się skończyło :ico_szoking:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 cze 2007, 20:48

jasnie pani trzymaj sie!!!! choc i tak jestes bardzo dzielna!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

gratuluje odjazdowych i nieprzewidywalnych babc glodomorkow... :ico_smiechbig: moja jakas dziwna bo zawsze je jak wrobelek hihi choc drobna nie jest... ale malo sprawna.. moze dlatego.. :ico_noniewiem: a poza tym jest kochana!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

my wlasnie wrocilismy do domu i na chwilke weszlam zeby sprawdzic jak jasnie pani...
zmykam na pozny obiadek-adas serwuje pstraga mniam mniam..
do uslyszenia pozniej papa

Wróć do „Pozostałe”