julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

17 cze 2007, 10:12

jejku jejku pewnie dzis wszystko ujzu bedzie wiadomo i lucy i jasnie pani beda miec dzieciaczki moze i z tego samego dnia :ico_haha_01:

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

17 cze 2007, 10:42

wow,ja tu wchodze zeby dowiedziec sie zeby co z ujasnie pania a tu i lucy nam sie rozdwaja :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :-D ale bedzie maluszkow....
to kto nam zostal....?? ,po kolei: madziorka i martucha.....teraz na was kolej :-D :ico_haha_01:
:ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 cze 2007, 10:43

julie super, ze powiadomilas czerwcowki.... :ico_brawa_01:
ja sie spoznilam :ico_wstydzioch:
dostalam smska przed 4 ang czasu hihi i specjalnie wstalam teraz zeby sprawdzic czy juz wiecie.... hihi :-D
kurcze !!!!!!!!!!!!!! lucy rodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
trzymajmy kciuki za obydwie!!!! jasnie pani ju dlugo sie meczy bidula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze jak wstane z drugim podejsciem to juz cos bedzie wiadomo na tt.....
wracam do lozeczka... :ico_wstydzioch: pustego :ico_placzek: bo adas wlasnie wychodzi na pilke nozna!!!! :ico_szoking:
papa

kaasiaa79

17 cze 2007, 10:57

Lucy!!! wspaniale! ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!! huuraaa nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!

a od Jaśnie Pani nie mam niestety zadnych wieści :ico_noniewiem: juz sie zaczynam martwic, troche manie ta wiadomość o Lucy pocieszyła, ale chciałabym wiedzieć co tam u naszej drugiej mamusi :ico_noniewiem:

julie_377

17 cze 2007, 10:59

ja tez sie juz martwie co z jasnie pania :ico_noniewiem:
lucy tez na razie nie pisze napewno dadza nam zanc jak bedzie po wszystkim...
ja jak dostalam tego smsa to mialam od razu wstac i napisac ale pomyslalam ze i tak wszytskie spicie to nie bede wszystkich w domu budzic hihihihihi
ale lucy to niezla jest jeszcze o 12 w nocy pisala na tt i nic nie wskazywalo na to ze oliverek sie zdecyduje wyskoczyc :ico_haha_01:

kaasiaa79

17 cze 2007, 11:04

Julie jak dobrze, ze Lucy miala twoj numer :ico_brawa_01: szkoda, ze nie zajrzalam wczesniej, ale bylam pewna, ze u Lucy to jeszcze troche potrwa, a tu prosze :ico_brawa_01:
Gosia babcia przyjechala mieszkanie zobaczyc, ale ta wersja ze zjedzieniam mięsa w okolicy jest bardziej prawdopodobna :-D
Madzia czekamy na zdjęcia! ocenzuruj sesje i wklejaj :ico_oczko:
Fitney ty to masz żywot w tej anglii :ico_noniewiem: o co chodzilo tym dziewczynkom? :ico_puknij: mam nadzieje, ze Adi juz ma sie lepiej :ico_chory:
Fela, ja tez juz na noc nie daje nic lence, ale kolacje to roznie je. a Konrado pije samo mleko, czy kakao, bo lenia do ust mleka nie weźmie, musi cos w nim pływac :ico_oczko:
Marta to pewnie przez ciąże nie masz ochoty na imprezki, ale potem ci minie, a jak dzidzia skonczy roczek to dopadnie cie syndrom szalonej mamuśki-ja bym na imprezy mogla co dzien chodzic...zeby tylko lenka sie ktos zajmował :ico_oczko:

nie chce byc natrętna, ale może napisac do jaśnie Pani, ze Lucy rodzi? czy moze dac jej spokój? cholera, martwie sie :ico_noniewiem:

julie_377

17 cze 2007, 11:11

u jasnie pani to juz trwa ponad dobe dobrze ... chyba musi juz byc po wszystkim no bo by jej tyle nie trzymali chyba nawet jakby sie uparla ta nasza twardzielka ...
kasia moze napisz ze lucy rodzi tez ... przeciez najwyzej nie bedzie jasnie pani wiadomosci czytac jak bedzie zajeta a jak nie to pewnie odpisze

kaasiaa79

17 cze 2007, 11:12

julie_377, no to pisze, bo bardzo sie martwie :ico_noniewiem:

Kasiuniu, oczywiscie, ze napisze do ciebie :ico_oczko: !!!

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 cze 2007, 11:25

[center] :509: juuuuppppppiiiiiiii :509: [/center]

czyli z wielkim prawdopodobieństwem urodza nam się dzisiaj dwa dzieciaczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: nie wyłączam kompa aż nie zobaczę radosnych wieści...

Julie slicznie dziekuję za smska :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

a dla Lucy i Jasnie Pani duuuuzo siły i wytrwałości, malutko bólu i moc radości :ico_buziaczki_big: już się nie moge doczekac na ich dzieciaczki a co dopiero na zdjecia nowych maluszków :ico_brawa_01: az mi się łezka w oku zakreciła, bo przypomniałam sobie jak to u mnie było równiutkie 7 tygodni temu....

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 cze 2007, 11:38

Julie mogłąs napisac w nocy, ja nie spałam chyba czułąm ze cos sie dzieje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ale jaja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TwiX czyli dwa w jednym, dwie tik- takówy w jednym dniu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Pozostałe”