Madziu masz racje, miłość należy sobie okazywać nawet 30 lat po ślubie, ja uwielbiam np. patrzec na takie starsze małżeństwo które na spacerze obejmuje się i trzyma za rękę. To jest piękne
Madziu i dlatego mamy takie cudowne związki, bo nie pozwalamy wygasnąć temu cudownemu płomyczkowi który wzmacna nasze małżeństawa. Koleżanka pewnie jeszcze tego nie zaznała, albo bardzo Ci zazdrości.
a przypomniało mi sie co mówiła moja bratowa jak byla w ciazy uwielbiała pomidorówke ciagle ja gotowała i jej corka jak sie urodziła od pół roczku wcinala pomidorówke a teraz ma 15 lat i dalje wcina ciekawa jestem czy jak my jemy cos ciagle czy przypadnie do gustu maluszkom
strasznie sie cieszę, że wszystkie jesteśmy takie szczęśliwe i że tatusiowie naszych dzieci są tacy kochani przesyłam im wszystkim buziaczki
mio tez dzisiaj rano zrtobiło sie cieplutko na secu jak mój Tomus zaraz po przebudzeniu przytulił mnie mocno i powiedział, że bardzo nas kocha... odnosze wrażenie że to najpiękniejszy okres naszego życia i staram się delaktowac każda chwilą - bo pięknie jest